Съновник: Какво вещае вълкът?

Каква е ролята на един от най-важните герои в сънищата?
16 фев 2018 20:34,
7
Съновник: Какво вещае вълкът?
Снимка: Instagram

Aко вие сънувате, че сте у дома, а вълците са навън, това означава, че сте лоялни към вашите най-близки хора. 

Ако вълците се приближават и имат намерение да атакуват, но вие не бягате, а сте говоти да ги отблъснете, това показва, че стоите пред близките си дори в най-трудните моменти и ги предпазвате.
 
Ако не сте в състояние да отблъснете глутницата, това означава, че ще положите много усилия, за да помогнете и пазите своите близки.
 
Глутница вълци сама по себе си отразява вашето семейство - дали е сплотена и силна или се нуждае от известно внимание? Също така вълците могат да бъдат свързани с група хора, които се опитват да ви изплашат, затова бъдете внимателни на кой се доверявате.
 
Както се казва в приказките, вълците са страшни и ядат баби и други положителни герои, а сънуването на тези горски хищници понякога ни връща в детските години, за да се освободим от страхове, които ни пречат и като възрастни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Щастливо разведенТакъв сън е пророчески. Предсказва, че ще се случат пожар и земетресение едновременно. Възможно е и друго - да предсказва, че някой колега подготвя атака срещу теб и ще се спасиш, само ако един от вас двамата напусне работа.
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вълкът е санитар в природата. Мършояд. Така се унищожават огнища на зарази.А какво значи в съновника - само в някои ТВ-канали знаят.
5
0
 
4
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
До 2Намекваш ли нещо или...Шегувам се, аз също харесвам вълците.Като ученик исках едно вълче за вкъщи, но ловците ги убиваха. За престиж, дърва и пари а аз им предлагах само пари
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прекрасно, умно и благородно животно. Има правила, които спазва, верен другар, за разлика от човека. Единственото, коетого свързва с човека е, че често унищожава повече, отколкото му трябва.
3
0
 
6
 
! Отговори
До едно преди 6 години
Просто кушмааарен сън...:-) ;-)
2
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вълкът е хубаво и благородно животно!
1
1
 
11
 
! Отговори
Щастливо разведен преди 6 години
Ако сънувам бившата това на какво е?