Защо той се държи студено? Къде може да е проблемът?

Както всички дами знаят, мъжете са трудни за разбиране
16 фев 2018 22:48,
28
Защо той се държи студено? Къде може да е проблемът?
Снимка: Instagram

Както всички дами знаят, мъжете са трудни за разбиране. Понякога са готини и разбрани, а друг път студени и странни. 

В началото на едно ново запознанство всеки се опитва да отгатне как го възприема другият, но мъжете понякога се държат много противоречиво и може би вината не е само у тях..
 
1. Мъжете се страхуват да не бъдат отрязани
 
Ако той държи дистанция, възможно е причината да е страх. Не само жените могат да бъдат наранени – мъжете много се страхуват егото им да не бъде накърнено.
 
Ако вашият човек усеща, че не може да се отпусне с вас и да ви се довери, той ще бъде по-умерен, сдържан и предпазлив. Къде бъркате вие?
 
Опитайте да се погледнете отстрани – ако представяте себе си като агресивна и отмъстителна жена, разказвайки разни истории, много е лесно един мъж да помисли, че не иска да бъде зарязан за най-дребното, неволно прегрешение и то особено след като вече ви е допуснал до себе си.
 
Друг проблем може да бъде, ако той е сметнал, че на вас не може да се разчита. Помислете – говорите ли неща, които обикновено не правите?
 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
8
 
! Отговори
ГОСТ преди 6 години
От коментарите оставам с впечатление че за да могат и мъжа и жената да са удовлетворени от взаимотношенията си трябва да са ... разделени.
19
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 18Просто Ви е усетила, че не сте искрен, а пробвате различни типове поведение.Елементарните манипулации не способстват да се създаде връзка.Просто я работите? не сте доволен, че се усеща?Има един много интересен тип - мъже "Спящи красавици" или "Снежни кралици".Такива емоционални вампири трябва да се носят на гръб цял живот - вечно недоволни и напълно съзнаващи, че паразитират емоционално.Обясняват, че владеят положението.
18
3
 
17
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Една приятелка случайно се изпусна че мъжа и не и позволява да излиза , не я изненадва за празници , не и прави подаръци а само и търси кусури за които да се хване и от сутрин до вечер да и ги набива ... Студен егоист ,стиснат за който тя даже се притеснява да говори !!! И съм сигурна че ако тя не беше толерантна и смирена щяхме да я четем в някоя крими хроника в новините .... И да я съветвам да разговоря с " любимия " .... Мхм ... По скоро бих я посъветвала за един начален Шут
17
2
 
12
 
! Отговори
Неа преди 6 години
А на мен студенината и комплексарщината са ми познати от предишни връзки и ако се държи така , независимо дали е съпруг или приятел да върви на .... Даже не е нужен разговор защото човека си е такъв , поведението му не е породено от странични обстоятелства... Така че ... Пътя го знае ,мъгла няма ... Не смятам да се ядосвам излишно
16
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това ми е напълно непознат проблем от дългия ми опит.Ако се държи студено или комплексарски,да си върви,пет пари не давам.Ако е съпруг,ситуацията е вече друга,може да се направи опит за разговор по темата.
15
1
 
7
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Да бе как се пресира лед - той те обижда или пред теб се заглежда по други , а аз ще пренирам как не ...
14
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако жената иска, винаги може да направи така, че да разтопи леда. Ако не знае как, просто налита и пресира човека. Вниманието все и е малко. Накрая ви обявява за студен и минава към следващия. За следващите 3-4 месеца. Ако не сте студен, ще ви обвини в лиготии и че сте непораснало дете. Истериите на климактериума.
13
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Възможно да е егоист.
12
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 13И за кой е по- лесно? Жените не търпят мъж, който вярва на клюки не вярва най-вече на нея. Сцените на ревност не са уместни, а са бягане от реалността и същността на нещата. Да си създаде е почва.... повод за ревност за да има интрига. Повод да се скара. Това на какво прилича!? Постоянно някой се кара с теб и да си търси поводи да се скара с теб. Глупаво е!!!!
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А може би той е чел конвенцията!
10
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пропагандата на г-н Борисов е в разгара си. На прицел са белите хетеросексуални мъже. ЩЕ ИЗДЪРЖИМ !!!!!
9
14
 
19
 
! Отговори
Държи се студено, преди 6 години
защото маминката му е наговорила какво ли не против вас и за кой ли пореден път му е внушавала, че ако не беше избързал да се ожени за вас, кой знае с колко много и какви други елитни кандидатки е щял да го срещне животът!Това, че е бил на 35 г. когато сте се взели, за маминката му е без значение. За нея си остава "детето". Тя му е внушила, че "Момчето се жени когато поиска, а девойката - когато я поискат", така че при всяко положение хитрата снаха се е уредила, а "детето"(синът й) е сглупило!
8
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не четеш ли? Проблем е че жената говори с други? Забележи! В този социален живот, подобен мъж стопира работа жената във всичко. Дори във своя изказ. Забележи какъв е проблема, днес? Ако това е проблем?! Тогава истинските проблем, как ще ги решат!?Това ли е от съществено значение? . А лъжата предателството, изневярата не са ли проблем? Лицемерието коварството не са ли проблем?! Всеки търси проблем, където го няма.
7
2
 
2
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
До 6Моля моля, за Мохамед пише малко по-надолу!! За планината...незнам къде е
6
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защото мъжете прекаляват очевидно. А на жената и омръзва от подобни изпълнения с краен резултат 0.Вповечето случаи жената ги напуска, спира да им се обажда разрежда срещите си с тях. И минало време и налице е нищо съществено напълно непознати си стават, дори. Спират всякакъв вид комуникации и срещи. В една връзка и общуване винаги има двама. Когато не е ок нещо мъжа се държи така. И на жената не и става ок от подобно поведение. Кой се среща с човек който му разваля настроението, всеки път!?
5
3
 
12
 
! Отговори
снайпера преди 6 години
Дами, моля ви! Нека 007 не ви влияе отрицателно психиката, а и все пак това е само снимка!
4
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И цял ден е била сред дебелокожото мъже и хора. И вместо да и вдигнете настроението, тя вземе че съжалява, дори че се чула и видяла с вас. Мине време и ви удари балтията. Този тип поведение идват прекалено вповече на жената.
3
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо се пишат само статии "против" мъжете ? Никога не съм виждал да се публикува тук статия на мъж, засягаща някакъв проблем с жените.
2
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И след това, ред сълзи, ред с, ополи. Ще отиде при друг къде не е с напудрена физиономия и се държи с нея готино. Жените не обичат кухи и студени мъже. Стратегията ви е губеща. И след това "тя ме остави" ми... ти си за оставяне как няма!? Тя с мумия ли поддържа връзка или с нормален мъж!?
1
16
 
9
 
! Отговори
ride my pony преди 6 години
Държи се студено,защото сте му отказали да ръгне чушлето.Всичко се свежда до това в крайна сметка.Или пък сте му позволили катеричката да влезе в хралупата,но после не е могла да излезе заради окосмяване.