Секси латина е "Тяло на седмицата": Becky G

Сингълът й "Mayores" достигна изключителни продажби по цял свят
18 фев 2018 12:00, Александър Попов
6
Секси латина е "Тяло на седмицата": Becky G
Снимка: Instagram

В рубриката "Тяло на седмицата" обикновено даваме предимство на красавици от модните среди, но ето, че в нея дебютира и една секси и нашумяла певица - Becky G.

Световният й хит "Mayores", с участието на Bad Bunny, е номер едно в радио еърплея на радиостанциите с латино звучене в САЩ и Пуерто Рико, и оглави класацията на Билборд "Latin Airplay". По този начин, 20-годишната Becky G се превърна в най-младата изпълнителка застанала на първо място в класацията.

Сингълът "Mayores" достигна изключителни продажби по целия свят: диамантен сертификат в САЩ от RIAA (Асоциация на звукозаписната индустрия в Америка) или 13 пъти платинен статус ; 4x платинен в Испания, 3x платинен в Мексико, платинен в Аржентина и Чили, и златен в Колумбия. Дигиталните продажби на сингъла непрекъснато растат, а видеото в YouTube вече има над 1 милиард гледания за по-малко от 7 месеца от премиерата и 250 милиона стримвания в Spotify.

Becky G има всички качества за една страхотна кариера. 20-годишната звезда е от мексикано-американски произход. Участвала е в успешния тв сериал и носител на наградата ЕМИ – „Империя“, има главна роля във филма „Power Rangers“.

Becky G е била съпорт в световните турнета на Кейти Пери, Деми Ловато, Джейсън Деруло и др. Певицата има колаборации с Pitbull, Yandel и латино бой бандата CNCO.

Ние пък даваме предимство тази седмица на нейния чар и излъчване.

Вижте я в галерията на Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: звездипевица
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
2
 
! Отговори
Ще стане преди 6 години
До 2 АнонименВ бедна българия такава красавица трудно ще срещнеш.
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде холан. Такива като тази при нас, за 100 лв/ час или равностойноста им- 2 водения на чалготека, с лопата да ги ринеш. А в Видин и Монтана и за 50 лв или едно посещение на местната пивница.