Най-типичните черти на зодия Овен

Вижте по какво си приличат всички представители
19 фев 2018 17:45,
30
Най-типичните черти на зодия Овен
Снимка: Instagram

 Онези, които не вярват в астрологията казват, че не може всички 7 милиарда души да бъдат разделени на 12 зодии и всички представители на един зодиакален знак да са еднакви.

И за щастие те на са такива - всеки се отличава със своя индивидуалност, която зависи от много други фактори освен зодията, но все пак има някои основни черти, които обединяват хората от един зодиакален знак. Вижте кои са те при огнения Овен:
 
1. Овните са решителни
 
Една мисъл, която може би обединява всички Овни е: 'Успехът в живота идва тогава, когато просто отказваш да се откажеш и имаш толкова силни цели, че препятствията, провалът и загубата действат като мотивация'.
 
Независимо дали става дума за работа, рутинна тренировка или лош навик, един Овен винаги е решен да върви все напред и да бъде най-добър. Представителите на зодията не са способни да се откажат от нещо, което са решили, независимо колко време отнема.
 
2. Те са честни и дори бутално откровени
 
Огненият знак никак не се притеснява да казва онова, което мисли. Той най-безцеремонно и нетактично ще посочи грешките на другите и то не за да ги обиди, а просто защото изобщо не смята, че това е грубо. Има обидени? Едва ли Овенът ще се трогне - вероятно ще се засмее и ще ви каже да не се тръшкате за глупости!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя пръч да го нaтепа на Cоpос в разшлякaния калeн ***
6
3
 
23
 
! Отговори
Мноо си тъп Сашеееее преди 6 години
Като им напиша д.ж.у.р.н.а.г.л.и.с.т.и ме трият. А сега вижте се кво мясате неграмотници.
5
32
 
25
 
! Отговори
4 преди 6 години
Да, овните са само със силните на деня и се чудят как да подлеят вода на по-слабите, за да изпълкант те (дори с лъжи). Толкова са злопаметни, завистливи и отмъстителни, че се конкурират само с един скорпион. Разбира се, през всичкото това време ще се осмихват и ще се мазнят, за да ти замажат очите. Единствента причина да покажат истинскта си същност и истинското (лошо) отношение към теб е да си се превърнал в последна дупка на кавала (разбира се и с тяхна помощ).
4
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къф е тоа пърч?
3
2
 
30
 
! Отговори
Ми преди 6 години
Снимката е на пръчката, бе овчари, от сайтчето недоносено.
2
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
vqrno napisano
1
4
 
53
 
! Отговори
:D:D:D преди 6 години
Всико добре, но автора ....стига бе, това на снимката е КОЗЕЛ ! Все едно да сбъркаш *** с кокошка.