Най-красивите ледени места по света

Кои са топ 5 на студените дестинации?
21 фев 2018 22:50,
2
Най-красивите ледени места по света
Снимка: Instagram

Какво си представяте като стане дума за почивка? Слънце, пясък и коктейл в ръката? Но ако имате нужда от малко разнообразие или сте любители на студеното време, може да разгледате някои от най-зашеметяващите природни пейзажи под снежна покривка:
 
1. Антарктида
 
Пътуването до най-студения континент на планетата е невероятно изживяване. Има много круизни компании, които предлагат разходка до края на земята, където може да видите пингвини, тюлени, китове и много други изумителни животни.
 
А за най-смелите има разходки, където може отблизо да се насладите на компанията на местните животински видове. Макар и да не е най-добре развитият контитент в технологиите, може да си купите сувенири и да получите печати в паспорта.

2. Северен полярен кръг
 
Качете се на борда на ледоразбивач и опознайте чудесата на снежната природа. Може да пиете, наслаждавайки се на Среднощното Слънце, древните пътеки на викингите, ледниците и разбира се Северното сияние. Има голям избор от круизни компании, които предлагат многодневни разходки и приключения в тови отдалечен земен рай. Само не забравяйте да си вземете най-топлите дрехи!

Останалите красиви места по света, сковани в лед - вижте в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: студсняг
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари