Фаталната жена: 4 знака, че си играе с мъжете

Какво говори за чиста проба манипулация? Вижте!
26 фев 2018 22:30,
9
Фаталната жена: 4 знака, че си играе с мъжете
Снимка: Instagram

Ако си чудиш защо отношенията с мъжете около теб са някак нестабилни, често някой е сърдит на другия е се получават "недоразумения", вероятно самата ти провокираш това или поне имаш принос.
 
Какво означава да си играеш за мъжете? Това значи да даваш сигнали, че те могат да получат секси или връзка, а по-късно да се отмяташ, създавайки някакви дистанция или просто да отлагаш това до безкрайност във времето.
 
Естествено мъжете започват да се объркват, като не могат да разберат какво става и каква е причината за това противоречиво поведение, като в край на сметка решават, че "жените не знаят какво искат". Ето няколко признака, че ТИ си играеш с мъжете:
 
1. Даваш си номера, защото "Не" ще прозвучи грубо
 
Запознаваш се с ново момче, което ти иска номера, даваш му го, но после съжаляваш – познато ли звучи? Следва звънене – понякога вдигаш и казваш, че си заета и не може да се видите, друг път просто оставяш телефона да звъни и по този начин си имаш още един господин, който не разбира какво се случва, но отчаяно продължава да звъни.
 
2. Измисляш все по-глупави извинения
 
Може би ти харесва някой да ти звъни и да ти обръща внимание, дори и да не го харесваш изобщо, и всеки път когато поиска среща си измисляш все по-глупави оправдания. На някои мъже това им изглежда интересно и започват да звънят все повече, но идва момент, в който на всеки му омръзва и когато се окажеш „зарязана“ от телефонния си обожател – не е готино, нали?

Останалите знаци, че една жена си играе с мъжете - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: манипулацииживот
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До снайпераКойто е написал материала, познава добре женската психика.Но защо всички мъже са склонни винаги да мислят за жената като за потенциална престъпница или измамница и само в краен случай снизходително да я възприемат като безобидна, но глупава?Опитай се да се настроиш добронамерено спрямо жените и едва тогава се опитай да отгатнеш защо постъпват по някой точно определен начин в конкретна ситуацияНе че няма непочтени жени или кухи ***, но не всички са такива.