Най-сексуалните зодии. Вижте кои са...

С тях сексът е необикновено преживяване
26 фев 2018 22:50,
7
Най-сексуалните зодии. Вижте кои са...
Снимка: pexels.com

Ако сте спали с някого, който ви е накарал да се чувствате толкова добре, че да ви е трудно да формулирате изречение след това, има голяма вероятност да сте били с представител на някой от тези 3 зодии.

Ако не сте имали сексуално преживяване с някой от тях, помислете как да поправите грешката си преди да се обвържете сериозно.

3. Телец

Телците обожават любовната игра. Родените под този знак са в хармония с всички сетива и те ще се постараят да предадат своите интензивни усещания и на своя партньор. 

Те ще милват кожата ви, ще ви целуват и ще запалят въображението ви с мръсни приказки. Ще ви гледат, сякаш сте най-магичното същество на този свят.

Вижте кои са останалите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
6
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 6 години
..Уморила си се в многото си съвещания. Нека приближат сега астролозите, звездобройците, И предвещателите по новолунията, И нека те избавят от това, което ще дойде върху тебе! Исая 47:13 Защото тия народи, които ще завладееш, слушат астролозите и чародеите; но на тебе Господ твоят Бог не е позволил това.
2
0
 
14
 
! Отговори
Истински преди 6 години
Пълни глупости, каквато е и същността на зодиака!
1
4
 
13
 
! Отговори
Стрелец преди 6 години
кво значи да си по-сексуален и кво е да си най-сексуален? Питам един мой приятел дали плющи жена си в другата дупка, той ми вика - да бе, да не съм луд, да вземе да забременее. Това от най най най сексуалните ли е?