Зодии: Каква ще бъде седмицата в любовен план?

Мечтайте и вярвайте, общувайте... бъдете себе си
26 фев 2018 18:12, Криси Табачка
1
Зодии: Каква ще бъде седмицата в любовен план?
Снимка: Instagram

Овен
 
Разчитайте само на себе си за решаването на лични въпроси. Не се ограничавайте в общуването. Ако се затворите в компанията само на един човек рано или късно ще започнете да се отегчавате. За да направите сравнение и да решите дали някой ви харесва повече от другите, трябва да опознаете и другите.
 
През тази седмица приятел/ката ви може да започне да се държи твърде странно. Да мълчи упорито или пък да бъбри прекалено. Отношенията ще са леко напрегнати, ще ви е трудно да си обясните какво точно се случва. Не търсете чужди съвети, само ще ви объркат. Действайте според вътрешното си убеждение, ще си спестите куп неприятности.
 
Телец

 
Мечтайте и вярвайте в себе си. Ще сбъднете желанията си тази седмица, ако сте достатъчно последователни и самостоятелни. Щастието е в ръцете ви, а посоката, в която ще се развиват отношенията зависи от инициативата, която сте готови да проявите. Все още си нямате приятел/ка, но някой силно привлича вниманието ви? Покажете интерес, но не говорете за очакванията и предположенията си. Реакцията на предпочитаната от вас личност ще ви покаже какво трябва да правите.
 
За онези от вас, които са във връзка ще е много полезно да обсъдят причините за проблемите. Само така ще осъзнаете дали и колко време можете да сте заедно.
 
Близнаци
 
Неспокойни сте. През тази седмица някак си виждате всичко от към лошата му страна. Гаджето ви, колкото и да се старае, няма да може да ви угоди. Непрекъснато ще имате усещането, че нещо не е наред, че очакванията ви са излъгани.
 
Намалете контактите и с опитайте да се преборите със собствените си илюзии. В случай, че все още нямате сериозна връзка, изобщо не се опитвайте да създавате такава. Желанието ви да промените както обстановката, така и поведението на хората ще предизвика негативни реакции дори у членовете на семейството. Приемете света такъв какъвто е и не забравяйте, че вие също не сте идеални.
 
Рак
 
Изключително подходящ момент да обмислите и регламентирате отношенията си. Ще имате възможност буквално за всичко. Както да изгладите съществуващите дразги, така и да възстановите стара връзка или да оформите нова, при това твърде вълнуваща. С каквото и да се захванете ще ви се получава лесно, но не се главозамайвайте от успехите, защото ще допуснете грешки.
 
Ще имате добри възможности за общуване. Не смесвайте приятелските връзки с любовните. Дръжте се естествено. Ситуациите, в които попадате ще са напълно удовлетворителни, няма да се налага да правите специални усилия, за да се чувствате добре.

Останалите зодии можете да прочетете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
каква да е! измислена от звездите ми го говорят..