7 знака, че сте намерили Мъжа!

Как да познаете перфектния партньор за вас
27 фев 2018 21:05,
16
7 знака, че сте намерили Мъжа!
Снимка: Instagram

Търсенето и намирането на идеалния партньор обикновено е свързано с дълъг списък от изисквания и критерии. Реалността обаче е съвсем друга, защото когато го срещнем ние просто си знаем, че този път е различно.
 
Тогава дори най-основните критерии могат да бъдат пренебрегнати, защото е налице най-важното - химията и искрата, която прави всичко. Ако се чудите дали сте срещнали точния мъж, вижте този списък:
 
1. Той те разсмива. Много е важно да можете заедно да се забавлявате, защото това ще ви помогне да преминете през трудните моменти. Освен това трябва да имате общи ценности, интелигентност и култура.
 
2. Той те изслушва. И не го прави само за да дочака да дойде неговия ред да говори. Той те оставя да разказваш за всичко, което те притеснява и дава съвети, но без да се налага.
 
3. Той прави усилие да се разбира с близките ти. Дори и твоите родители или приятели да не са най-лесните, той се опитва да намери общ език с тях и да се разбират - това означава, че държи на вашите отношения.

Как да познаете, че сте открили мъжа за вас - четете в TeenProblem.net
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: връзкамъж
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Тъп на 179 градуса преди 6 години
На тия да им завидиш на картината зад тях.
10
0
 
0
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 6 години
Здравейте колеги. Познавам се с една дама от 3 месеца. Имам пари,ама не й казвам. Какво да й купя за 8-ми Март? Парфюм?Козметични принадлежности? Шоколад? Нямам опит с жените.Ще ви бъда благодарен за съвети!
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пълни глупости! Ако мъжът е такъв, то тя вече тотално е изгубила интерес към него, не го чувства просто и вече се оглежда за следващия, става апатична, не е както е било преди, лесен ѝ е. И пичът почва да се чуди какво не е било наред...Но с новия, да, той я кара да се чувства забелязана, желана, ала бала... Разбира се, както каза колегата от пост 8, ако има тлъста банкова сметка, тя КОМПЕНСИРА всичко друго. Не казвам, че масово жените са така, но в последно време този модел преобладава
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Но най-вече като разбере, че мъжа има тлъста банкова сметка, тогава горните критерии може и да отпаднат....
7
0
 
4
 
! Отговори
Симо преди 6 години
И на коя планета го открихте тоя Мъж?
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо си мислят че са интересни за жените? Загубили са интерес към вас достатъчно очевидно е. Не ви ли отразява, не ви ли се обажда и прочие, просто не и ангажирате внимание.
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доказателство, че той въобще не държи на нея! Тя се разстрои, защото и казаха. Вече е с друг, който не я унижава по този безцеремонен и нагъл начин. Не се вижда с него и прави всичко възможно пътищата да не им се пресичат. Просто не го понася.
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 3Вярно е това къде го говориш.! Аууу уууу колко аха.. Ааааа! Възхитен от вас разказва за горещата си нощ с вас, която му е разпалила и най-малката скрита страст и чувство към вас! Да но не му вярват, че чувства това към вас! Кроят лоши думи спрямо жената с която е бил. И той бива покрусен! Неговата реакция за влюбен мъж е недопустима! Влиза, жалко беззащитни в днес, БГ с топката в гърдите и противоречиви чувства и заявява на аудиторията :"О, аз не се занимавам тя е много широка!"Ужас!
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Написали сте описание на добре възпитан човек. Хубаво е всеки да е добре възпитан, а не да се опиянява от умението си да се държи като природно явление.На мен лично ми липсва да е физически и психически здрав. Защото мошениците обикновено се държат добре, но трябва да се види дали главата цъка с естествен механизъм или е на сменящи се батерии. Липсват и ми ред други индивидуални неща.
2
8
 
14
 
! Отговори
Днешните Бг-мъже преди 6 години
имат същите критерии при избор на съпруга, плюс изискването да ги обгрижва така, както прави това майка им, а също и да донесе колкото е възможно повече блага от родителите си - апартамент, солиден банков влог и какво ли още не. Също така, докато тъстът и тъщата са живи, да помагат с полезни връзки и с материални блага. Ако може, да помагат и в домашната работа и отглеждането на децата, но да живеят отделно и да не се месят в семейните дела на зетя - тази привилегия има само неговата майка!
1
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-малко ми трябва клоун.