Какъв е той? Егоист... по тези 3 признака

Как да разпознаем какъв е мъжът до нас? Вижте!
28 фев 2018 18:48,
6
Какъв е той? Егоист... по тези 3 признака
Снимка: Instagram

Егоизмът е поведение, което се обуславя от мисълта за собствена полза и изгода. То рядко или никога не включва жестове към другите, като обикновено желанието на индивида да задоволи собствените си стремежи причинява дискомфорт на околните.
 
Срещаме се и общуваме с хора, които проявяват егоизъм всеки ден, но вероятно се очаква, че онези, с които имаме близки отношения не би трябвало да изграждат цялото си поведение на база лична изгода.
 
Ако вие се чувствате късметлийка, която се е захванала точно с такъв тип човек, погледнете следващите няколко критерия, по които със сигурност ще определите дали ТОЙ е егоист:
 
1. В началото той е страхотен
 
Нормално е когато един мъж ви хареса да проявява интерес и внимание, но когато нещата изглеждат твърде невероятни още от първата среща, значи има нещо гнило.
 
Той се появява с красив букет, води ви в страхотен ресторант, настоява да плати всичко и постоянно ви прави комплименти?
 
Това звучи страхотно, но подобно поведение означава, че той ви иска на всяка цена и възможно най-бързо. Защо? Защото той знае, че съвсем скоро ще си покаже рогата.

Останалите признаци, че мъжът до нас е егоист - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: мъжегоизъмвръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един излиза с някаква мадамата сериозно..., колко сериозно е възможно да излиза мъж с жена, ако мисли само за себе си?! И ето развръзката. Докато, всичко е приказно един прекрасен ден, той си отменя срещата пет минути преди да се види с благоверната, под предлог че спешно, трябва да замине извън града. Нищо подобно! Среща има, но с друга жена! И я води там, където обичайно ходи с благоверната. В стремежа си да блесне!Взе, че залязва!!! Егоизма е качество на самовлюбения човек в особата си!
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До .......Дано да ти се получат нещата така, както ги искаш.Дано този мъж да оцени чувствата ти.
3
3
 
3
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
До 1и2К'ви по-брутални случаи има, не е ти у памет
2
1
 
3
 
! Отговори
Продължение преди 6 години
Чувам го да казва на момичето: Слез долу, защото искам да ..... онази!Посочи й една, която не познавахме, беше дошла с приятелката на един от нас, били колежки.Момичето го изгледа смаяно и не мръдна.Той почака малко и после, пред очите на всички ни, покани онази да отидат в друга стая.После разбрахме, че не се е случило нищо, защото, по неговите думи, онази била задръстенячка.Неговата приятелка му се сърди известно време, после пак се събраха, но след 5-6 месеца се разделиха окончателно.
1
1
 
6
 
! Отговори
Има такива типове, преди 6 години
но те не са само мъже. Има и жени с такъв манталитет.Но сред моите познати един "постави черешката на тортата" и дори нямаше да повярвам, че някой е способен на такова нещо, ако не се беше случило на една крачка от мен.Този си имаше приятелка от няколко години и почти всички му завиждаха, защото момичето беше хубаво и умно. Родителите им се познавали отдавна и подбутнали нещата, та децата им да се сближат. Имали идеята да ги оженят.И в разгара на един купон го чувам да й казва: Срез долу, защ