Топ 3 зодии, които са готови на всичко, за да постигнат своето

Никой не обича да отстъпва и да се съобразява с нещо
8 мар 2018 22:35,
10
Топ 3 зодии, които са готови на всичко, за да постигнат своето
Снимка: Pixabay

Никой не обича да отстъпва и да се съобразява с нещо, което не му харесва. Но хората са различни, а някои от тях са готови да стигнат далеч в желанието си да се наложат.
 
Обикновето това става по нечестен начин - с измама, манипулация, изнудване или наглост, но резултатът трябва да бъде налице! Място за отстъпление няма.
 
Вижте кои зодиакални знаци са способни на всичко, за да постигнат целта си:
 
1. Везни

 
Везните понякога се вманиачават в някаква цел и колкото повече им се изплъзва, толкова повече се настървяват в преследването й.
 
Въпреки че много държат на справедливостта и гледат да се обграждат с хора, които са откровени и прями, самите те не винаги са особено честни.
 
Всеки знае, че силата на въздушния знак е в преговорите - Везните са способни да повтарят едно и също нещо в различни форми докато не постигнат своето.
 
Те могат да влудят опонента си и да го накарат да отстъпи само и само да бъде оставен на мира. Ако все пак цялото това повторение на свърши работа, Везните прибягват и до по-задкулисни маневри.
 
Майстори в създаването на чувства за вина, те пускат в действие манипулативните си способности и когато докарат опонента си до отчаяние, бързо се възползват от възможността.

Останалите зодии, които са готови на всичко, за да постигнат целта си - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лъвовете и Девите са врътливи и трябва да сте нащрек с тях, това е вярно. Жените Везни са свръх натрапчиви, досадни и алчни, това също е вярно. Обаче Овена и Скорпиона къде ги оставихте? Те са готови човек да убият, за да си постигнат целите си и са свръх безскрупулни.
8
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Везните НИКОГА не нападат първи, освен, ако не са с много ранени планети. Те обикновено помагат безкористно, докато рецепиента не се о***е напълно.После се оплаква, е го били манипулирали и че "много го боляло."Това, че няой/я везни ви е бръкнал дълбоко и не сте в състояние да преглътнете това, че не ви се подлагат си е ваш проблем! Всъщност - не съвсем, щом си изкарвате злобата тук.Интересно, къде набират кадри за вашия "писачески" отдел?
7
0
 
35
 
! Отговори
Стамен преди 6 години
Ами аз ме знам какво да кажа.Аз съм лъв,жена ми везни.Според статията сме най долните манипулатори.
6
3
 
39
 
! Отговори
ТОТО преди 6 години
Зодия Овен - от 9 изовра вода ще докарат, никога не са виновни, вечените жертви, пасивни скатавки цял живот, докато не набарат някой по-слаб психически от тях.Иначе за везните е вярно това, клюкари, интриганти и манипулатори.
5
11
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Козирозите са най-големия *** в зодиака! Такива мазни интересчии са, че се чудя дали там не е складиран целия брак на човеците по земята... То и девите са любителско изпълнение, но козирозите са еднолични лидери в човешкото падение.
4
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Do 2dolni sa.s neshistoolatni dushi.
3
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Skorpionite!!!
2
11
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Козирози - ужасни.
1
4
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както винаги сте в грешка с хороскопите, Скорпионите ще изровят земята но ще постигнат своите цели.Сещам за още две зодии които също са готови на всичко за цилите си, но не и тези за които сте писали