Топ 3 на зодиите, които винаги усещат лъжата

Кои знаци не можете да измамите? Звездите отговарят
10 мар 2018 22:44,
19
Топ 3 на зодиите, които винаги усещат лъжата
Снимка: Pixabay

Има хора, които се доверяват лесно и се заблуждават, когато чуват онова, което искат или очакват.
 
Те често страдат от неприятни изненади в живота, защото обикновено не очакват нищо лошо и си живеят най-безгрижно. Понякога с времето се научават да бъдат по-предпазливи, но до тогава има да научат доста уроци.
 
Но има и хора, които са доста мнителни и дори понякога да търсят под вола теле, те винаги са предвидили неприятните последствия.
 
Освен това са дарени с детектор на лъжата, който долавя и най-изкусните актьори. Вижте кои са те според астрологията:
 
Дева
 
Тези определено не можеш да ги метнеш с разни сцени и красиви думи. Защо ли? Ами защото те са измислили лъжата и постановките!
 
Мъжете от този знак се славят с таланта си да свалят звезди на дамите, а жените Деви са големи хитруши, които сякаш са създадени за Холивуд.
 
Като добавим силно аналитичното мислене на земния знак и внимание към детайла – нищо не пропуска погледа на Девата!
 
Освен това те помнят всичко, което сте казали някога и могат лесно да засекат несъответствие във вашите искрени обяснения. При целия този талант как мислите, че някой може да излъже Девата?

Останалите зодии, които винаги усещат и хващат лъжите - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
5
 
! Отговори
ОНЯ СЪЩИЯ преди 6 години
ВСЕ ПАК ВСИЧКО Е ДО ЧОВЕКА,БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ЗОДИЯТА....ХОРА (ЗОДИИ ) МНОГО...ЧОВЕЦИТЕ СА КЪТ ( НА ИЗЧЕЗВАНЕ )ЩОТО МОЖЕШ ДА ИЗВАДИШ ЧОВЕКА ОТ КАЛТА.....АМА.....КАЛТА ОТ ЧОВЕКА...НАДАЛИ..Т.Е. НИКОГА...
15
2
 
4
 
! Отговори
БББ преди 6 години
До UserНе можеш да хванеш замисъла. Има 2-зодии: Лъжци и Излъгани
14
3
 
6
 
! Отговори
User преди 6 години
Хората са ви написали, че при тези зодии лъжите не минават, че са психолози по природа. Чета коментарите и не вярвам една и съща статия ли сме чели :D Отново хейт, отново дървени философи, отново страдалци :D
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НЕ СЕ ПОДВЕЖДАЙТЕ ЕДИНСТВЕНО ПО ЗОДИЯТА И СЛЪНЧЕВИЯ ЗНАК!ИМА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ФАКТОРИ, КОИТО ВЛИЯЯТ ВЪРХУ ХАРАКТЕРА НА ВСЕКИ ЧОВЕК, НА ВСЯКО ЖИВО СЪЩЕСТВО. АСЦЕНДЕНТЕН ЗНАК Е НА ПЪРВО МЯСТО, ЧАСЪТ НА РАЖДАНЕ. КАРМИЧНА И РОДОВА ОБРЕМЕНЕНОСТ, ДАТАТА, ДЕНЯТВ СЕДМИЦАТА НА РАЖДАНЕ, ДОРИ ПО КОЕ ВРЕМЕ НА ДЕНОНОЩИЕТО, ГОДИНАТА НА РАЖДАНЕ, СРЕДАТА, В КОЯТО ИЗРАСТВА ЧОВЕК, ДОМАШНО И УЧИЛИЩНО ВЪЗПИТАНИЕ!НА ПОВЪРХНОСТТА Е САМО ЗОДИЯТА!ОТ ТАМ И РАЗЛИЧНИТЕ ХАРАКТЕРИ ПРИ БЛИЗНАЦИТЕ, РОДЕНИ В РАЗЛИЧЕН ЧАС И МИН.
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съжеляваш ли че си я излъгал!? Развали си отношенията с нея заради една лъжа.
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 8- БББ:ТИЯ, ИЗБРОЕНИТЕ, И ДРУГИ КАТО ТЯХ, ПОЛИТИЦИ, СА ОТ КАТЕГОРИЯТА, "БИЙ, ПА НЕ ПИТАЙ"!ОНИ СИ ЗНАЯТ ОТИ ГИ БИЕШ!ДА НЕ ИМ СЕ ВРЪЗВАШ НА ПРИКАЗКИТЕ, ЗАЩОТО КАК ТЕ ГЛЕДАТ, ТАКА ТЕ ЛЪЖАТ И ТИ МИСЛЯТ ЗЛОТО!НАЛИ ИМ ЯДЕМЕ ПОПАРАТА ОТ ИЗМАМИ, ЛЪЖИ, ЗЛОУПИТРЕБИ, КРАЖБИ, ДАЛАВЕРИ!А НА ВЪНШЕН ВИД СА ......... ДА ТИ Е ДРАГО И ДА ГИ ГЛЕДАШ, И ДА ГИ СЛУШАШ, И ДА ИМ ВЯРВАШ, И ДА ГИ ПОСЛЕДВАШ!ДА, .....АМА....НЕ!ИЗМАМНИЦИ,( ТАРИКАТИ), ОБЛЕЧЕНИ ВЪВ ВЛАСТ!
10
3
 
0
 
! Отговори
Xalyf преди 6 години
Bulgarite poluchavat tolkova nistojno malki zaplati v evro, ta ne im stigat parite da si kupiat ot kitai ili ot turkiye bg hartien ili virtualen tricveten bayrak ili naylonova chantichka s bg bayrak i drajki za gov.bg... :-) iiiihuuuuuu....:-)...bayrak kocek... :-)...izgubeni v pravoslabieto luljanino...:-)
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лъжеш гаджето мислиш си, че лъжата ти е била достатъчно правдоподобна. "Тя ми повярва!" Не след малко, ти звъни и в прав текст ти заявя:"Повече не желая да ми се обаждаш!" Разбираш, че те хванала в лъжа! Освен, това е разбрала всичко. Заради една глупава лъжа си разбиваш взаимоотношения с тази жена. И всичко отива на "кино". Ставате си чужди, абсолютно непознати!!!Заслужава ли си!!!!!????? Струвало ли си е, поне?????!
8
0
 
3
 
! Отговори
4 преди 6 години
От лъжа няма смисъл в дългосрочен план. Смятам я за досадна, нещо като синдром.Работата ми е свързана с хора на всяка възраст и различна народност, а и човешката същност ме интересува от много ранна възраст. Смятам хората, които се развличат или се издигат в йерархията с игрички, заигравания и лъжи и топла обработка, за далечни от мен. От друга страна лъжата сигурно е полезна. Меркурий покровителства търговията, лъжата, брака, контактите с хората.
7
2
 
5
 
! Отговори
ОНЯ СЪЩИЯ преди 6 години
ДО КОМЕНТАР 7ПРАВ СИ..В НЕТА ВСЕКИ СЕ ПРАВИ НА ГОЛЯМАТА РАБОТА И ВСЕКИ МОЖЕ ДА СИ ПИШЕ КАКВОТО ИСКА....НО ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ ,КОИТО МИ БЯХА И БЛИЗКИ РОДНИНИ МНОГО СЪМ ПАТИЛ ,ВЪПРЕКИ ЧЕ СЪМ СЕ ДЪРЖАЛ ПОЧТЕННО...НО ЩОМ СИ ВОДОЛЕЙ...ЯСЕН СИ МИ...В ПРЕДИШНИЯ МИ КОМЕНТАР СЪМ ГО КАЗАЛ ТОЧНО...
6
0
 
8
 
! Отговори
БББ преди 6 години
Симеон Сакскобургготски - 16 юни - близнаци Сергей Станишев - 5 май - телец Иван Костов - 23 декември - козирог Бойко борисов - 13 юни - близнаци Тези от кои са ?
5
7
 
7
 
! Отговори
до 4 и 5 преди 6 години
май доста сте ОПИТВАЛИ да послъгвате дева и водолей и очевидно е боляло доста :DАз съм водолей и *** номера никога не са ми минавали. При "буря" според приятелите ми винаги съм на фронтова линия. Но познавам мижетурки, които обичат да говорят зад гърба ми или пък по форуми :D
4
9
 
9
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 6 години
ДО КОМЕНТАР 4АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ ЗА ДЕВАТА И ВОДОЛЕЯИНТЕРЕСЧИИ ,МАНИПУЛАТОРИ,ИЗПОЛЗВАЧИ..ЗА ТЯХ Е ВАЖНО ДА СЕ ДОКАРАТ ПРЕД ХОРАТА И УСПЯВАТ,БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТОВА ЧЕ СА МАНИПУЛАТОРИ.....ВСИЧКИ ДОЛНИ ЧОВЕШКИ КАЧЕСТВА СА СЪБРАНИ В ТЯХ....И КОГАТО И ДА ГИ ЛИКВИДИРАШ ( БУКВАЛНО)ВСЕ ЩЕ Е КЪСНО.....СКОРПИОНИТЕ СА МНОГО ЗЛОПАМЕТНИ И ЗЛОБНИ...ДАЛЕЧ ОТ ТЕЗИ ТРИ ЗОДИИ....И ПО-ДОБРЕ Е ДА СИ НЯМАТЕ РАБОТА С ТАКИВА...
3
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дева, водолей и скорпион имат енергия само за личен интерес, за кеф. Липсва им кауза, визия, перспектива. За водачи рядко биха били подходящи, за дребни началници може. Снишават се успешно, "събират лична информация" с апломб. Обират си крушите при буря.
2
5
 
8
 
! Отговори
не лъжете преди 6 години
не лъжете
1
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Затова да се идентифицират наличните Деви, Водолеи и Скорпиони сред депутатите, които не са от БСП. Те да спорят с Корна, когато в Парламента има дебати!