Какво харесва мъжът в една жена според зодията?

Предизвикателна, смирена... Виж кой мъж търси точно теб!
12 мар 2018 22:26,
7
Какво харесва мъжът в една жена според зодията?
Снимка: Pixabay

Чудиш ли се защо сипматичния ти съсед не ти обръща внимание, защо те преследва мъж, който изобщо не харесваш или пък просто искаш да разбереш какво наричат мъжете "жена мечта"?
 
Предизвикателна или смирена - каква си ти? Виж кой мъж търси точно теб! Какво харесва мъжът в една жена според неговата зодия:
 
Овен
 
Мъжът Овен е силен и независим. Жена, която не може да се справи с нищо и е твърди тиха, скромна и безхарактерна няма да привлече неговото внимание.
 
Той иска до себе си кралица, която да умее да получава онова, от което се нуждае и се бори смело с предизвикателствата на живота.
 
Овенът е авантюрист - той не се страхува от новото, неговата дама трябва да бъде говота да тръгне с него към непознатото и да рискува.
 
Но въпреки силната индивидуалност, която Овенът търси, неговата избраница трябва да му бъде вярна - никакви фриволности не са позволени. Огненият знак е ужасно ревнив!
 
Телец
 
Телецът харесва уровновесени дами, които не изпадат в истерии и не създават проблеми. Той иска да се чувства спокоен и сигурен във връзката си.
 
Търси жена, която умее да пести и цени парите. Общите материални ценности са много важни за този мъж, защото той не би понесъл прахосничество.
 
Жената, която Телецът търси трябва да бъде земна и да не витае в облаците. Той не си пада по вятърничави приказки и планове за далечното бъдеще.

Близнаци
 
Мъжът Близнаци има твърде много изисквания, защото въздушната му природа в комбинация с двойнствен характер го карат да търси противоречиви качества у своята избраница.
 
Но най-важно от всичко за това мъж е да срещне жена, която не взема живота твърде сериозно. Тя трябва да бъде купонджийка, лъчезарна и общителна.
 
Мъжът от тази зодия има много приятели и иска неговата половинка да се вписва чудесно навсякъде, а най-добре да бъде център на внимание и всички да я харесват.

Останалите зодии и какво търсят мъжете от техните представители - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ШибиРибиако е и слон с претенции още по добре
2
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Винаги съм се кефил на *** риби които искат да пият вода от моя фонтан
1
2
 
11
 
! Отговори
ШибиРиби преди 6 години
Аз търся да са я жулили двайсет преди мен и да и капе още от предния аз само да довърша в джвакащата хралупа