Нова седмица, нов късмет: Какво очаква всяка зодия?

Вижте какво вещаят звездите в живота и любовта
12 мар 2018 20:15, Eкип на Teenproblem
0
Нова седмица, нов късмет: Какво очаква всяка зодия?
Снимка: Pexels

Овен

Успешна седмица за свободните представители на вашия знак. Контактите ще са интензивни, ще се запознаете с нови хора и ще преживеете вълнуващи емоции. Може да не попаднете на човека, който ще събуди заспалите ви чувства, но пък няма и да скучаете.

За намиращите се в постоянна връзка също има добри новини. Използвайте всяка свободна минута за съвместни занимания. От вас зависи да разчупите оковите на ежедневието и да освежите отношенията.
 
Телец

В началото на седмицата може да сте малко инертни и леко раздразнителни. Намалете контактите и, ако си имате половинка, е по-добре изобщо да не се виждате. Когато емоционалното ви състояние се стабилизира ще е подходящо да си насрочвате любовни срещи. Дръжте се мило, не пестете комплиментите. За предпочитане е да сте насаме, отколкото в шумна компания.

Необвързаните ще са доволни, ако използват активно свободното си време. Забавлявайте се, вместо да се оглеждате за нова любов. И най-важното, не се опитвайте да възкресите стари отношения, ще се разочаровате.
 
Близнаци

Привлекателни сте и почти непрекъснато ще попадате в центъра на събитията. Преценявайте поведението си и не прекрачвайте границите на добрия тон. В случай, че вече си имате половинка, то погрижете се да усети подкрепата ви и да се убеди, че може да разчита на вас. Разпределете вниманието си равномерно между него/нея, семейството и обичайните приятели.

Необвързаните ще създадат поредица нови познанства, но на този етап за дългосрочна връзка и изгарящи чувства не може да се говори. Ако някой ви се стори особено интересен не бързайте да се сближавате. Наблюдавайте и събирайте впечатления, ще са ви от полза.
 
Рак

Ще имате възможност да обсъдите някои различия в начина на мислене между вас и гаджето ви. Проявете толерантност и уважавайте личната свобода на предпочитания от вас човек, вместо да се надувате и да адаптирате всичко към собствения си мироглед. Провеждайте „трудните“ разговори на четири очи, всяка външна намеса ще усложни ситуацията.

Въздържайте се от смели обещания, ако все още нямате приятел/ка. Не се опитвайте да започнете връзка с всеки срещнат просто за да уплътнявате свободното си време и не се съгласявайте с условия, които не ви харесват, защото ще попаднете в много неблагоприятна ситуация.

Останалите зодии и какво ги очаква в живота и любовта тази седмица - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари