3 златни правила за кола маска на бикини зоната

Какво трябва да знаем?
14 мар 2018 22:53,
5
3 златни правила за кола маска на бикини зоната
Снимка: Pixabay

Дори да си мислите, че само мазохистите си правят кола маска, може и на вас да ви се наложи да се погрижите за тялото си преди следващия плаж.
 
Има начини да намалите болката, особено ако досега не сте правили тази процедура. Вижте няколко съвета как да го направите:
 
1. Отидете при специалист

 
Не опитвайте да си правите кола маска сами, особено на бикини зоната, защото със сигурност ще си причините неприятно изживяване.
 
За да направите тази процедура успешно, трябва първо да видите как го прави специалист, после да ви обясни и чак тогава да опитате, защото дори да не успеете да си причините сериозни травми по кожата, със сигурност няма да постигнете желания резултат.
 
2. Направете първата процедура след цикъл
 
Организмът е по-чувствителен преди цикъл и болката, която ще изпитате при кола маска е много по-голяма тогава. Помислете колко лесно се разстройвате преди и по време на вашия период - същото е и с кожата ви.
 
Затова най-добре изберете дните след края на менструацията - тогава цикъл е завършен, хормоните са в нормални нива и вашата кожа е най-устойчива на външно влияние.

Останалите златни правила за кола маска на бикините - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: красотакола маска
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До И четвъртоеволюцията е бавен процес
3
0
 
3
 
! Отговори
Lina преди 6 години
Колата е отдавна в миналото, не мога да разбера при наличието на цялата IPL и лазер техника защо си причинява човек инквизицията, наречена кола маска? Въпросните методи изискват постоянство, но и резултатите са факт, най- малкото е безболезнено.
2
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Непрекъснато пропагандирате вредни за здравето действия. Вие, като сте невротични и не можете да се понасяте, се чудите как да се третирате, за да повлияе на нервите ви.
1
13
 
8
 
! Отговори
И четвърто преди 6 години
Помислете си много добре, преди да започнете да махате нещо, което природата е решила, че ви е необходимо.А може би изрядната хигиена е предостатъчна и няма смисъл да мъчите себе си?