Защо все попадате на неподходящи?

Каква е причината за този избор? Къде бъркате?
Обновена: 15 мар 2018 15:23 | 15 мар 2018 15:23,
10
Защо все попадате на неподходящи?
Снимка: Pixabay

Чудите ли се защо постоянно избирате партньори, които ви нараняват и разочароват? Защо ви привличат приятели, които имат много проблеми и ужасно объркан живот?
 
Къде бъркате?
 
Вероятно попадайки в нова компания вие веднага се заговаряте с "най-пропадналите" от цялата група, защото взаимно се надушвате?
 
Под "най-пропаднали" имам предвид объркани. Хора, които не успяват да намерят пътя в живота, а междувременно създават купища проблеми на всеки, който се сближи с тях.
 
Ако някой се чувства обиден от тези думи, трябва да знае, че пътят към промяната винаги минава през разочарования, а накрая му се случва нещо, което действа отрезвяващо и не позволява повече да търпите старото положение.
 
Защо правите това?
 
Ако ви се е случвало да се запознаете с много хора, но от всички да ви стане най-симпатичен този, който изглежда нещастен или объркан, значи вие просто търсите сродна душа.
 
Вероятно вие самите се чувствате зле дълбоко в себе си и съчувствате на някой, който също изпитва някаква мъка.

Още по темата можете да прочетете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
dj dance mashine преди 6 години
Аз от 11 години се на такива попадам една разведена една обвързана как една не се случи свободна съдба ли е или каръщина не знам аможе и някои да мее проклел злобни хора колкото искаш аре горния ги гледа и живота продължава
7
0
 
6
 
! Отговори
от 6 преди 6 години
Но на български "момичетата не харесват лошите момчета но ги намират за секси." "момчетата не харесват лошите момичета но ги намират за секси."са доста точни изрази и няма грешка и преводни бъркотии.не е същото съдържание но сорри, всеки език с особеностите си.Различен език, различен начин на мислене.
6
0
 
6
 
! Отговори
до 2 преди 6 години
жените харесвали лошите момчета-звучи много тъпо и неточно на български но на английски звучи добре,защото на английски лошо момче е синоним на момче което може да общува с момичета,а добро момче е синоним на момче което си вързва езика при присъствие на момиче и няма нищо общо с това дали е добър човек или лош човек.На български не се усеща тази разлика и може да объркаш слушателя.
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Позитивното настроение е добро за всеки човек за самия него.Но това не значи че в връзката позитивното настроение е най доброто.Просто това са различни неща.А това го демонстрира сина ми когато беше на 4 години, когато мама е негативна той просто става негативен за момент и после и двамата минават на позитивност.А не като мене аз съм позитивен жена ми негативна и тотално неразбирателство.Така че използвам неговия метод, десетилетие вече е безупречен и то не само с жена ми.
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой е този, който "попада"? Да не сме от "бранша", че да попадаме! Ние сме тези, които избират. Ако избирате с очите си, е много вероятно да търсите не човека , а изгода от някаква полза. Полезен в нещо, не прави човека подходящ за дълго съжителство.
3
6
 
7
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 6 години
Ако искаш една жена да се побърка по теб до степен на пълна и тотална фиксация ,третирай я като абсолютна ***!Работи безотказно!
2
1
 
9
 
! Отговори
+++ преди 6 години
Едва ли има нещо вярно в написаното. Според мен две са важните неща при изборът на партньор. Прекалено високи критерии, което води до избор на партньор, който само привидно изглежда подходящ. Второто донякъде припокрива първото - по принцип жените са склонни да правят грешен избор при избора си на мъж. Това често го наричат по друг начин - жените харесвали лошите момчета, но всъщност правилното е грешен избор.
1
1
 
14
 
! Отговори
+ преди 6 години
"Прпаднали" и "Неподходящи" са различни неща .Пропаднал човек -който е станал пияница,който е клошар ,който е изхврлен от обществото...Неподходящ ...за кариера ...за секс...за разговор в път .... . Има голяма разлика между двете неша .