Всички ги харесват! Неустоими са! Най-чаровните зодии

Това обикновено са личности със сложен характер
21 мар 2018 16:52,
6
Всички ги харесват! Неустоими са! Най-чаровните зодии
Снимка: Pixabay

Има хора, които стават симпатични навсякъде и всички ги харесват. Те умеят да се представят добре пред непознати и да изглеждат интригуващи. 

Това обикновено са личности със сложен характер, които понякога срещат трудности в общуването с близките, но за сметка на това имат много познати и "фенове". Вижте кои са те:

Водолей
 
Водолеите никак не държат някой да ги хареса непременно, но със своята непринуденост и естествено поведение стават всеобщи любимци.
 
Околните често се допитват до тяхното мнение, защото инстинктивно усещат, че въздушният знак е надежден съветник и винаги е добронамерен.
 
Водолеите обичат да се забавляват, да се усмихват и да общуват с околните. Те са приветливи и сладки и никой не може да устои на този чар.

Лъв 

Лъвовете държат да бъдат уважавани и почитани. И някак наистина успяват да спечелят възхищението на околните. Те са горди и уверени – изглеждат така сигурни във всичко, което правят и говорят.
 
Те имат излъчване на лидери – хора, на които другите инстинктивно се доверяват и започват да следват техните стъпки, идеи и желания.
 
Огненият знак има естествена красота – чар, който ги отличава от тълпата. И жените мъжете имат ослепителна усмивка и заразяващ смях. Обикновено имат красиви тела, държат на външния си вид и изглеждат винаги ведри и енергични.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Стамен преди 6 години
I,m Iron ,like a lion in zion!Bob Marley is the best.;)
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не си в позиция са ги манипулира по отношение за човек, който му знае и майчиното мляко. Силно любят и мразят! Държат на точните хора. , чаката не обичат да им играеш! Интриги правят с хора които ги бъзикат. Който е лоялен с тях не си го и помислят!!!
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имам приятелство със зодия Скорпион 20 години, толкова *** не разбрах, че са. Поне към мен така не са подхождали! Обичат ме! Факт! Стават ми големи, дълбоки без користни приятели. Които ако им звънна и в 03часа през нощта пак ще ме обичат и ще ме изслушат.Мога да говоря с тях за птичките, пчеличките и за най-дълбоките си съкровенни тайни. Знам, че никога няма да чуя! Страшни приятели бетон коват! Влезеш ли им подкожно са твои до живот! Обичат си те ако ще да изсипеш кофа с негативи за човек
3
2
 
1
 
! Отговори
до анонимен преди 6 години
Много добре сме ги разбрали скорпионите, явно ти си със замъглено зрение, но рано или късно ще прогледнеш
2
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има грешка! Жената лъв е крайно отблъскваща, поради вечното си недоволство спрямо, околните тежкия си характер и арогантното си поведение. Мъж водолей лицемер по душа, няма как да го харесват. Скорпионите са пичове за приятели! Но не всеки се разбира с тях, защото имат бунтарска душа, която много малко хора разбират. За това остават не разбрани или грешно разбрани.
1
2
 
5
 
! Отговори
друг път преди 6 години
Имате грешка за скорпиона! Те са доста мразени поради злобта им и интригите, които въртят!