Дали изневерява? Ще познаем по професията... Топ 5

Всяка връзка минава през своите възходи и падения, но...
22 мар 2018 22:48,
16
Дали изневерява? Ще познаем по професията... Топ 5
Снимка: Pixabay

Ако се притеснявате, че партньора може някой ден да ви изневери, проверете в тази класация кои професии са най-предразполагащи към подобни действия. 

Всяка връзка минава през своите възходи и падения, но не всеки би намерил решението на проблема в изневярата.
 
Според проучвания обаче е доказано кои са най-рисковите професии за семейния живот и лоялността към партньора:
 
1. Авиация
 
Нищо против летците и персонала на самолета, но хората с тази професия най-често кръшкат и мамят партньора. Те имат не само флиртове за една нощ, но и паралелни връзки, които никак не е трудно да скрият.
 
Повечето хора се притесняват, че ако изневерят с някой, който виждат често - съсед, колега или познат, може това да се отрази пагубно на връзката им, но сексът с човек, който е кацнал за малко и едва ли ще видят повече е съвсем друга работа.
 
2. Здравеопазване
 
Докторите и медицинските сестри работят много дълги смени, които постоянно се менят и освен всичко ги викат по спешност. Ето как много лесно могат да скрият изневярата.
 
От друга страна тази професия е много натоварваща, а изневярата обикновено има за цел да отпусне напрежението.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В топ 10 не влизат проститутките останалите ги превъзхождат.
12
1
 
8
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 6 години
До Пешо / Е, всеки с предпочитанията си.
11
7
 
8
 
! Отговори
Гойко преди 6 години
Всички жени са еднакви и всичките са луди.
10
3
 
9
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Стига с този секс. Дай една бира.
9
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз на моя съм му казала , ако ще изневерява да е с колежки, че на една приятелка мъжът й тръгна с един колега... Пълно мазало
8
2
 
17
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 6 години
Е просто тогава забравяш за съпругата ,която на скоро е родила ,забравяш за неудобните ситуации когато в редките моменти на близост с жена ти ,вратата на стаята се отвори и на прага "цъфне " я свекървата , я тъщата в зависимост при кого от родителите живеете в момента, добре,че са на близо.Спомняш си само ,че работите един до друг, че когато вдигнеш очи срещаш топлата и усмивка ,спомняш си ,че когато нещо ти е криво тя е сложила ръка на рамото ти , говори топло и успокояващо
7
5
 
16
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 6 години
По някога изневярата се оказва неизбежна.Какво да правиш когато на институтска забава танцуваш с блус с колежка ,когато тя за разлика от родната ти майка те смята за привлекателен и чаровен, когато ти шепне в ухото с нежен , гукащ глас галещи сърцето ти думи ,когато вдишваш аромата на косите и нежния и парфюм,когато гъвкавото и тяло е плътно долепено до твоето ,когато тогава си бил само 27 години,когато музиката звучи като само за вас двамата ,когато в очите и светят звездите на цялата вселена
6
5
 
9
 
! Отговори
дали изневерява ? преди 6 години
Един мъж трябва да е абсолютно ненормален , ако си въобразява ,че жена му цял живот и то с голямо удоволствие ще иска да прави секс само с него !Една жена трябва да е абсолютно ненормална ,ако си въобразява ,че мъжът й цял живот и то с голямо удоволствие ще иска да прави секс само с нея !
5
0
 
22
 
! Отговори
противно преди 6 години
Преди подобни статии се пишеха на генетичен признак.Мъжете изневеряват, но няма жени в играта. Въпроса с кого изневеряват оставаше в сянка. Сега пропагандата се насочи към професиите.Туй комплексарщината няма дъно.
4
1
 
40
 
! Отговори
Сервитьор преди 6 години
Много тъъпаа статия. Клише. Аз съм женен работя, като сервитьор в хубаво заведение и не съм изнверявал. Колегите и те не се счупват от чуждо. От друга страна имам приятел, който е ел. техник, гали съседката, която е жененаи има нормална работа. Тя слиза до мазето да претака зелето или за туршия, докато мъжът и си е вкъщи. Винаги има начини.Много е изграждащо на децата да се втълпява, че всички изневеряват, а някои повече.
3
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е, кой остана?
2
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
М дааа, ако любимият ви , работи като премиер или министър в правителството на този премиер със сигурност ви изневерява- първо го прави за пари , но с времето започва да му харесва и го прави за кеф.
1
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Невероятни глупости. При това с възпитателни намерения - публикувано в teenproblem. Хубаво ги учите.