Как ще остареем, според зодията...

Вижте какви са прогнозите на астролозите
23 мар 2018 22:33, Екип на Tialoto.bg
7
Как ще остареем, според зодията...
Снимка: pexels.com

Искате ли да знаете какво ви очаква в напреднала възраст? Можете да погледнете в бъдещето с помощта на астролозите, които твърдят, че старостта идва за всички по различни начини и зависи не само от начина ни на живот, но и от подредбата на звездите.

Овен

Овните въобще не се интересуват от напредването на възрастта. Представителите на този знак водят активен живот, занимават с любимите си неща и почти не се разболяват. Те живеят за деня, не планират толкова усърдно своето утре. Тяхната сила на духа им придава енергичност и в напредналите години. Може би след 60 години Овенът няма да има коса, но няма да спре да кара мотор. И ще го прави със същата енергия, както преди.

Телец

Телците живеят до дълбока старост, независимо от болежките. Те предпочитат спокойния и комфортен живот при пенсиониране. Водят умерен начин на живот, но пък обичат да си угаждат по отношение на храната. Понякога дори прекаляват. Поради тази причина има опасност като възрастни да страдат от наднормено тегло. През годините те стават по-малко гъвкави, както в психологически смисъл, така и физически. Въпреки това, имат добра издръжливост и се радват на дълголетие.

Вижте останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
6
 
! Отговори
знаещ преди 6 години
До Анонимен 6Много добре познаваме астрологията и скорпионите, няма нужда повече! Всички скорпиони са гадни, единственото спасение е далееееч от тях! И колкото и да се рекламираш хората са се парили и знаят!
6
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До скорпионите...Изобщо не е вярно ! Скорпион съм и всички мои познати отлично знаят, че не се занимавам с клюки и интриги. Най-големите клюкари са въздушните зодии - близнаци, водолей, везни. Като не познавате астрологията не се изказвайте, моля !!!
5
0
 
6
 
! Отговори
Изкукуригването или преди 6 години
изперкването е всеобщо и повсеместно при всички зодии,като остареят?!Другото са технически подробности,характеристики и нюанси!?Чисто и просто това са природните закони,и колкото да се силим или стараем,рано или късно започваме да "блъскаме масло" или "даваме фира"!?Имал съм случай на стар човек,който беше забравил.че него ден е роден,а аз му се обадих да му честитя,за съжаление е така!?
4
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изобщо няма да остарея, защото не искам.
3
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако остареем в България зодията няма никакво значение!
2
2
 
12
 
! Отговори
:))) преди 6 години
Ха ха, за Рибите е вярно. Познавам един, който на 60 години си боядисва косата, търси дрехи, които да прикриват килограмите, които е понатрупал и така се снима за Елмаз, където се представя като по-млад и търси запознанство с 30-годишни, красиви, интелигентни жени. Посочил е и какъв доход да имат кандидатките - значително по-висок от неговия! Но след години търсене на такава жена, продължава да живее в панелката, престарялата му майка се грижи за него. Но той продължава да търси богата, млада.
1
6
 
16
 
! Отговори
скорпионите... преди 6 години
Скорпионите и преди и след пенсиониране ще си останат сами- специалисти по клевети, лъжи, интриги, мърсотии и почерняне на хората!