Французойките – винаги с перфектни фигури. Защо?

Вижте техните основни принципи за контрол на храненето
Обновена: 24 мар 2018 16:20 | 24 мар 2018 14:48, Екип на Tialoto.bg
52
Французойките – винаги с перфектни фигури. Защо?
Снимка: pexels.com

Френската кухня е известна с разнообразието си от висококалорични храни, но жителите на тази страна винаги са били слаби. Тайната на стройните фигури на френските жени разкрива бившият главен изпълнителен директор на американския клон на компанията "Veuve Clicquot" Мирей Джулиано в книгата си "Защо френските жени не дебелеят".

"Нито идеологиите, нито технологиите ще помогнат – имате нужда от това, което имат французите, хармонично и изпитано във времето отношение към храненето и живота. Решителен аргумент срещу екстремни методи за отслабване, които пренебрегват характеристиките на нашия метаболизъм. А женската физиология е нещо много специално", казва Джулиано, цитиран от Elle.

Метаболизмът при жените се променя с възрастта – 25-годишна жена се бори с наднорменото тегло по различен начин от една дама на 45 години", обяснява авторът.

Основният принцип на французойките е, че те са в състояние да контролират апетита си и знаят кога и как да се откажат от дадено нещо в менюто си.

Според Джулиано това е единственият начин да се постигне здравословно тегло, при което човек се чувства удобно.

Как да преминете към френската хранителна система?

Първи етап: Дневник на храненето

Първо трябва да идентифицирате вашите т. нар. "вредители" – храни, които консумирате повече от необходимото. За да направите това, напишете всичко, което сте яли в продължение на три седмици, с бележки за приблизителния размер на порцията, мястото и времето на прием на храна. Не е необходимо да броите калории – французите дори не мислят за тях.

Вижте следващите етапи в храненето на французойките в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
5
 
! Отговори
звездичка преди 6 години
Пълни глупости на отдавна отлетял мит. Хубавите французойки са само във филмите. Плюскат варени макарони под всякаква форма и полуфабрикати на воля. После бъхтят в спортните зали, но все са си подпухнали, отпуснати и дебели. Имат отвратителна морфология на прави трупчета, а талиите са им добре подплатени с мастни депа изкачващи от дънките. Като цяло са си направо флегматични, вечно мрънкащи същества. Впечатления от 10-годишен опит в сферата на модата.
39
0
 
7
 
! Отговори
УМЕН преди 6 години
Хубавата французойка е като Лохнеското чудовище - всеки е чувал за него, обаче никой не го е виждал.
38
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До тнт 35Ако става дума за Швеция , сигурно гледаш само лицата. Да, - етническите шведки, които изчезват последните години в Швеция, имат красиви лица, но в телата са по зле и от нашите пачаври. А французойките са пълна скръб от всякъде, ако не броим някой имигрантки.
37
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе кой ви излъга че французойките са с перфектни фигури???? За смях ставате!Туй за французойките е стар мит, отдавна невалиден. Както впрочем за шведките.Едно време- може би!
36
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Точка!
35
1
 
12
 
! Отговори
Живея във Франция преди 6 години
Заглавието на статията е долна лъжа.В допълнение, мит е и недостижимата им култура.
34
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хубавите жени са там,където са многото пари. ТОЧКА.
33
13
 
7
 
! Отговори
ЛЪВЧЕ преди 6 години
За мен, след българските най-красивите жени са германките.
32
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На 1.място българките 2.румънки,молдовянки,украинки 3.чехкини,сръбкини,рускини и т.н колкото до франсузойките може да са слабички но голяма рядкост е да срещнеш красавица ако да то тя е или чужденка или ***.
31
4
 
26
 
! Отговори
тнт преди 6 години
Кой ги измисли тези глупости? Страдах от филмовата заблуда,че французойките са хубави жени докато не ги видях по техните улици. Средностатистически модел жени, и хубави тук-таме и незабележими повечето,и откровено грозни някъде. Най-хубавите фигури, младолики и усмихнати от жените в Западна Европа видях в Швеция.
30
2
 
22
 
! Отговори
... преди 6 години
е как за цяла седмица 1 читава не видях...
29
3
 
31
 
! Отговори
Очевидец преди 6 години
Къде ги видяха тези слаби французойки. Най-голямата заблуда! Грозни са, а и дебели, и с криви крака
28
5
 
6
 
! Отговори
Anus shepti преди 6 години
Една жена не се ли разчовьрка сас език.секс нема да се получи.
27
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 20Ако ядеш само ориз с печено телешко месо гаранция отслабваш. И ако пиеш зелен чай от глухарчета. Бяло месо с много зелена салата. И 1,5 литър вода на ден. Отслабваш. Ако това хранене се комбинира с гимнастика 45 минути. Ефект има. Здравословен първо и гаранция се отслабва. Без много усилия!
26
6
 
9
 
! Отговори
Taliban преди 6 години
Рускините са прекрасни жени.само да не са заченати от чукча.
25
14
 
28
 
! Отговори
до 26 преди 6 години
Рускинята има три състояния. Пияна, махмурлийка и абсинетна. Рускинята има хигиена нулева. Рускинята има един стил - кич. Рускинята има възможно най-неуважителното отношение към мъжа. Рускинята е най-неприятната за общуване жена. Рускинята е единствено подходяща за порноиндустрията от където ти явно си добил представа за нея.
24
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До....Ти си слаба с патрави грозни крака и мишо невзрачно лице.
23
19
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рускините са по хубави от французойките. Българките са някъде по средата. Във САЩ също има много красиви жени но повечето са повредени от ГМО храната.А най грозните жени със малки изключения са във Гърция и Япония. Там явно си е генетика.
22
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Африканците са преносители на определени микроорганизми, които предизвикват рак, миоми, саркоми и всякакви гадости. Младите французойки често не подбират, понеже французите или си падат по баби, или са с джендърна дисфория. Риск си е да бъдеш с някоя, която е била с някой, който е бил с французойка преди това.
21
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проблема е в щитовидната жлеза. И когато е засегната човек яде много и отслабва или яде малко и пълнее много. Това се дължи на стрес. Човек, да се успокои и да яде колкото си е ял отслабва.