Полезни съвети за първа среща

Не допускайте тези грешки
26 мар 2018 22:22,
7
Полезни съвети за първа среща
Снимка: Pixabay

Ако сте стигнали до решението да излизате с някой, който харесвате, уверете се, че няма да допуснете някои грешки, които могат да създадат напрежение в отношенията ви още от самото начало. 

1. Настоявайте за неутрална локация
 
Да се видите за първи път у вас или у тях не е най-добрата идея. Доста е вероятно това да бъде сметнато като сигнал за секс от вашия кавалер, или най-малкото този, който е на гости ще се чувства смутен.
 
Ако той държи вие да отидете някъде близо до неговия квартал, това не говори добре за него, защото явно вашият приятел предпочита вие да изминете по-голямо разстояние, докато той е на 5 минути от вкъщи. Не ви ли звучи егоистично?

2. Изберете подходящ час
 
За първа среща дневните часове са най-добрият избор. И не само защото е по-безопасно. Дори вашият приятел със сигурност да не е опасен, вие ще имате възможност да забележите много повече неща, ако се видите за първи път през деня.
 
Вечер ще се чувствате уморени, а късните часове съвсем не са добра идея.

3. Оставете телефона
 
В днешно време всеки е залепен за телефона, а повечето хора дори не го прибират някъде, а го носят постоянно в ръка, за да не пропуснат някое безценно съобщение или събитие.
 
Но когато сте на среща и особено на първа среща, най-добре приберете телефона си в чантата и просто забравете за него. Никой не обича докато говори, този отсреща да си гледа в телефона.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До .......Женичке, не си губи времето!този твой обожаван мъж трябва да те цени и да ти обърне внимание сега, докато си млада. Кажи му го!
4
1
 
5
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 6 години
До ....4Твоя "любимец 13" да не е футболист ***, дано не е вратар че може да пази до 45 и..59959
3
1
 
6
 
! Отговори
до ....... преди 6 години
Ай стига си на занимавала всеки ден с твоите лични драми! И се научи да пишеш на кирилица а не на шлоковица! Как очакваш някой мъж да ти обърне внимание та ти още не можеш дори да пишеш правилно!
2
2
 
10
 
! Отговори
Ромео преди 6 години
8.Не прекалявайте с пиенето,да не почнете да хълцате и да говорите като Карадайъ.
1
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
6. Не яжте бобени храни, за да нямате бурни напъни на физиологични газове.7. Не яжте чесън, все пак може да се стигне до целувка, когато ви изпраща до входа ви.