Трудно е за гледане: Американците в руските очи

Вижте как отвръщат те за американските подигравки
28 мар 2018 21:48, Александър Попов
130

Снимка: kaifolog

Американците не пропускат да се надсмеят над модата в руското метро или пък над неутолимата им жажда към водката.

Но не си мислете, че руснаците им остават длъжни. Вижте как изглеждат американците в техните очи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 777 АБСОЛЮТНИ ГЛУПОТЕВИНИ СИ НАПИСАЛ.
97
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хммм,ми това не се крие от американците ама пък колко по-лошо е в росията щом въпреки че е толкова лошо в САЩ десетки хиляди русияни заминават годишно в САЩ!Слабо "братушки"седнете си АПЯТЬ ДВОЙКА/по вашему единица/.
96
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Я си задайте въпроса: защо има толкова коментари за Русия? Говори се за нещо друго, несвързано и изведнъж възниква Русия! Стотици коментари! Нещо да ви смущава?Сега става дума за Съединените щати! Коментирайте, може на някого да му харесва развята като попски ръкав сланина. Защо не коментирате например Хонг-Конг, Сингапур, Крайстчърч? Навсякъде там животът е десетки пъти по-хубав от NY, Москва, Лондон!Предпочитам кротки, чисти и възпитани китайски дечица в Хонг-Конг, отколкото гмежа в Манхатън
95
4
 
12
 
! Отговори
Хихихи преди 6 години
ХАмериканците нямат никаква мода. Те са най- безвкусно облечени. Първо да си погледнат клоаката в която живеят,изтрещялите субекти,които са на всяка крачка,а всичко останало не подлежи на коментар.Някакво измерение,обитавано от мутанти.Нека се смеят,но ще заплачат,ако се погледнат отстрани..
94
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 777Живееш в дълбока заблуда. Не си ходил и не знаеш нищо. Точно тези "няколко града" са назад в класацията им за добро място за живеене. Отдавна не съм гледал тази класация, но преди две години това беше град в Башкирия или Удмуртия. Навсякъде е ЧИСТО и подредено! В Москва е транспортен ужас. Така, че не говори глупости! Ако Фандъчето отиде в който и да е руски град и сравни честотата и тротоарите със скапаната ни столица, ще се гътне!
93
0
 
2
 
! Отговори
Жоро преди 6 години
До 37 На баба ти хурката.Като не знаеш-затвори си устата или излез на улицата да те гризнаткучетата.
92
4
 
2
 
! Отговори
Жоро преди 6 години
До Анонимен 88 Всичко друго добре,но Путин не е препятствие.Той е нашто таварищ,който довършва североазиатската ***.
91
1
 
3
 
! Отговори
Жоро преди 6 години
До Баба ви Тереза Много поз драви на Баба Териза от Свети Петър.
90
5
 
7
 
! Отговори
Глупости преди 6 години
Като ви харесва Русия отивайте там,обаче и там е същото!Присмял се хърбел на щърбел,хаха...Същата мизерия+водка и самогон я има и в руските градове,няма кого да залъгвате...Руснаците като не ги приемат добре в американското общество си отмъщават ,а ония пък им го връщат.И има за какво!
89
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ГостПовечето българи ги пращат на по-лоши места - Германия, Скандинавия, Париж...
88
8
 
12
 
! Отговори
Гост преди 6 години
А после ний сме били варвари и ***, да им мием чиниите, да им чистим къщите...на тези!?! Америка била "велика" ! Покажете това на децата си и не ги пращайте там, ако ги обичате !
87
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Баба ви ТерезаВикаш европейците са много стока, тези които ни мразят истински и които изкривяват физиономиите си с погнуса от нас като чуят, че си българин? Аз добро от западно или северно европеец не съм видял, а съм познавал много...
86
5
 
22
 
! Отговори
Баба ви Тереза преди 6 години
Американците са си едни дебели прасета и разликата между тях е , че прасетата са по интелигентни! Някога си мислех, че са стожери на демокрацията и нейните ценности, но сега разбрах, че истината и човешкият живот нямат никаква стойност за тях! Родени за да убиват! Примери дал Господ!
85
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако Виенистан е най-добрият град за живеене в Европа я втасахме. Аз лично първо предпочитам по-малките градчета, второ добронамерени хора, които няма да ме мразят само защото съм българин, а това изключва цяла Европа извън България, т.е. остават само малки градове в България, но те пък са бедни откъм пари... значи САЩ в някое по-малко градче остава, защото хем пари, хем хубав климат в някои щати, хем хората няма да смятат, че българинът е извънземно.
84
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мантрата за гнилия капитализъм ни е известна от соца. Но какво ни топли нас това. И кой има интерес да заблуждава собствения си народ. Светът извън Русия е много по шарен и вълнуващ. Радвам се, че Източният блок се срути. И Русия остава почти сама като църна врана. Идва времето на промяната и в тази невероятна страна. Идва неумолимо.Путин е последното препятствие.
83
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 37То пък щото Европа е като по филмите. А французите, немците, холандците и прочее направо ни обичат, видиш ли. Като кажеш, че си българин, те прегръщат и ти стават първи дружки. А пък българите в Европа всички живеят в престижни квартали и имат чистачка, а жена им е постоянно по солариуми. И един мармот...
82
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От някои от снимките става ясно, защо толкова хора по света си лягат гладни.
81
0
 
5
 
! Отговори
извънземно преди 6 години
Преди 4000 ваши годинки ви посетихме. Напреднали сте много днес, но алчността ви ще погуби Синята планета. Или се оправете, или да ви почваме. ще ви се стъжни.....
80
6
 
11
 
! Отговори
37 преди 6 години
Уау !Това ли прехвалената богата Америка с голямото си БВП !?Уау ! Не искам там и за какво се натискат нашите за САЩ ?То май вече само ходят на бригади в САЩ ,А НИКОЙ НЕ ОСТАВА ,ЩОТО ТАМ НЕ като в Холивудските филми .Там е полицейска държава.
79
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трагичното е че снимки на селяни руснаци както и на българи и американци се намират често. Разликата е че в България те са навсякъде и всеки ден и ние само им се възмущаваме. В Русия такива бисери са ограничени до индивиди от провинцията и на простотията се гледа с лошо око навсякъде. В Америка това е стандарт за нормалност. Живял съм и на 3те места достатъчно.