Те умеят да правят пари... Най-богатите зодии!

Само 3 знака се радват на материално благополучие
29 мар 2018 22:45,
14
Те умеят да правят пари... Най-богатите зодии!
Снимка: Pixeles
Дали вашата съдба е да бъдете богати, успешни и да правите много пари? Ако се чудите за отговора, проверете своя зодиакален знак!
 
Според астрологията някои знаци са обречени да имат пари. Те имат усета и знаят как да го направят - вижте кои са те:

1. Риби
 
В зодиакалната характеристика пише, че Рибите са отнесени, разсеяни мечтатели. Обаче като става дума за пари нямат никакви пропуски.
 
Водният знак е много адаптивен и има усет кои са точните хора и кой е точният момент, което е много важно за финансовото благополучие.
 
Те умеят да избират добри контакти и да ги поддържат, хората ги уважават и никога не им отказват помощ.
 
Рибите винаги постигат успех в професионалното си поприще, като се изкачват бавно и сигурно към върха.
 
2. Козирог
 
Козирозите са земен знак и имат съвсем прости, земни желания. Те нямат нужда някой да ги бута напред, защото са амбициозни и гонят своите цели сами.
 
Този знак притежава качествата на перфектния предприемач - той умее да забелязва възможностите и никак не се чуди дали да ги сграбчи!
 
Той е чудесен ръководител, който умее да организира и насърчава служителите. Козирогът поема отговорност в критични ситуации и другите разчитат на него.
 
Освен да изкарва пари, той умее и да ги трупа!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 123За мъжът Риби си 100% прав.Умни Козирози познавам и мъже, и жени. Могат да се справят много добре със служебни задачи, кариерно развитие, бизнес. Скорпионите са умни, в държавно учреждение или частен офис могат да направят кариера като служители, но доколко могат да правят бизнес, не знам.
11
8
 
5
 
! Отговори
123 преди 6 години
Рибите са тарикати, мъжката к.....ва на зодиака. Козирозите са дървени глави, не стават за бизнес, а Скорпиона-особняк е трудна работа. Та не знам как правят пари. Девата и Телеца по-ги бива.
10
3
 
7
 
! Отговори
Бизнес преди 6 години
Аз съм козирог! Чудя се колко от тези под мен които са се изкензали с коментари разбират от бизнес и правене на пари? Сигурно шефа им в цеховете дето бачкат е козирог та са намразили цяла зодия :) Имам две фирми и си правя скромни,но чисти пари. Харча си ги с кеф най-вече ги харча не толкова за мен йолкото за близки и приятели. Обичам да си споделям парите със значими за мен хора.
9
0
 
7
 
! Отговори
Иво преди 6 години
И така.... за седма поредна година победителя в класацията отново е зодия Данъчен Инспектор.
8
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак греда! Ни риби, ни скорпион. Сигурно списвачът е нещо от тези. Жалко, но това не стига нито за да правиш пари, нито за да разбираш нещо от астрология. Парите ги правят рак, козирог, телец.
7
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПРОСТОТИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!
6
1
 
18
 
! Отговори
хайде преди 6 години
още чакам статията коя зодия коя част от тялото си къпе първо!
5
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мъж риба е явно друга бира. Но жена риба обича парите, но не знае как се изкарват и се правят. Знае как се харчат. Ако ги имаш ще ти ги вземе всичките. За бизнес не стават. Много са прахосници.Скорпиона ако го водиш го бива. Козирога е интересчия. Няма ли интерес от теб вече не си му нужен.
4
1
 
11
 
! Отговори
До 3 преди 6 години
Много точно описваш "Скорпион" и някои от "Риби".Има "Козирог" скъперници, но познавам и щедри. Може би е по-точно да се каже, че са разумно щедри.
3
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рибата е прахосница парите изтичат, измежду пръстите им. С подобно нещо пари не се правят.Те са без дънна яма. Козирога е скъперник, но няма акъл за бизнес. Скорпиона е потенциал, но мързела му пречи.
2
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 1Не мога да се сетя за познат мъж, който да е Козирог.Но жените Козички не са посредствени. Амбициозни, умни, умеят да са мили, когато искат и се грижат за онези, на които държат. Като тръгне с рогата напред, рано или късно постига каквото е решила и целите им съвсем не са дребни.Рибите наистина са използвачи. Може и да има изключения.
1
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рибата да ти ги вземе до стотинка и да те докара до просешка тояга е готова на какво ли не. Но да прави пари е абсурд.Козирога е посредствен. Скорпион винаги си има водещ сам не се справя много е прагматичен и не му е отраки.