Манекенка с кожа на... крава! Уини Харлоу

23-годишната канадка е уверена и много секси
30 мар 2018 08:50,
28
Манекенка с кожа на... крава! Уини Харлоу
Снимка: Instagram
23-годишната канадка Уини Харлоу е един от най-търсените модели в модната индустрия, въпреки нейното рядко заболяване - витилиго, при което по кожата се появяват светли петна.
 
Уини била диагностицирана с него на 4 години и споделя, че съученицие й я тормозели много, но днес се чувства уверена и настоява, че ни най-малко не страда заради своята кожа.
 
В публикация в нейния Инстаграм профил, Уини казва: "Аз не съм жертва на заболяване, аз съм Уини, аз съм модел, който има витилиго. Нашите различния ни определят като личности.
 
Виждате ли ме да страдам? Единственото нещо, от което страдам са затворените умове на хора, които имат глупав стандарт за красота. Морето беше страхотно днес, няма за какво да страдаме!"
 
Въпреки че тя се гордее, че е вдъхновение за много хора, Уини споделя, че не иска да бъде говорител на другите в това състояние, а съветва хората да правят свои собствени изследвания, вместо да търсят отговор в нея.
 
"Толкова ми е омръзнало да говоря за кожата си, аз съм просто човек, имам същия мозък като вашия, имам същия скелет..", казва тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Красиво момиче, бих излизал с нея, а за комплексарите, които мислят, че витилигото е заболяване, ще кажа, че имат по-малко меланин в кожата си от ***, но не означава, че са болни. Все едно албиносите да са болни също.
24
4
 
4
 
! Отговори
oт CиднeйAв$тpaлия преди 6 години
ами познавам хора с такова заболяване. Познавам французин който след като се премести в китай разви витилого. Следствие на метали в водата или храната. Това е честата причина за витилого. Освен него и много други чужденци в китай развиват това заболяване. Както и самите китайци. Лечение няма.Щом някакво заболяване ви е фетиш, тогава пробвайте и с инвалиди, а защо не и с покойници.
23
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мацката е топ, хем е супер теларка, хем е интересно красива. Тези дето хейтат, вашите жени ги знаеме, ***, грозни и не се плякат с вас а със съседа.
22
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има бе. Мен ме кефи такава шарена. Даже около муцунката има светло като на маймунче сладко.
21
4
 
2
 
! Отговори
Да, ама преди 6 години
и в лицето, ако има петна, друга песен ще запеете. Добре, че я гледате отзад.
20
2
 
2
 
! Отговори
Ултрапросветников преди 6 години
Рядко защитавам днешните журналисти, ама това е превод на чужда статия.По-*** е че не е разказана още от историята:След като Луис Хамилтън цедира на Григор Димитров Никол Шерцингер, то това е било гаджето му(разни идеали).Казват момичето дори пее не лошо и има страхотна коса.А ако си присади една опашчица ще увеличи чара(:
19
1
 
14
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
До 19Аве брат, гледай формата, а не боядисваното. Леле, че сте ....мацката е трепач. Аз ако мога бих си я хванал за гадже. Не стига, че е красива, но и всички ще я гледат като изтребител пето поколение :)))
18
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такова нещо не може да е красиво.
17
1
 
27
 
! Отговори
Андрей преди 6 години
Сменете си заглавието бе хора! Как е възможно да позволявате такъв брутален израз? Каква ви е културата?
16
2
 
13
 
! Отговори
мъж преди 6 години
Малко не съм сигурен, че жена може да напише нещо хубаво за друга, която е по-хубава от нея. И това личи от заглавието.Девойчето е супер, освен това няма никаква нужда от татуировки.
15
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
грозна работа
14
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аууу, колко толерантен станал българинът в коментарите, тцъ, тцъ, по *** от Брюкселците ще се изкарате.
13
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като сте започнали с медицински заболявания да правите манекени, явно скоро ще имаме цирково шоу от уруди. С елефантизъм няма ли да покажете?
12
1
 
47
 
! Отговори
Заглавие 2 преди 6 години
Журналистка с тъпота на... крава.
11
1
 
26
 
! Отговори
Освен, преди 6 години
че заглавието е абсолютно неподходящо, оказва се, че витилигото вече съвсем не е рядко заболяване. Все по-често се среща. Но при хора със светла кожа е по-незабелижимо.
10
1
 
25
 
! Отговори
азззззззззззз преди 6 години
До Утре и прокажените.По-лошо от грозния ум няма, защото външния вид се променя, особено при днешната пластична хирургия, но ума, човещината, духа те грозни ли са си неспасяем. Така, че въпроса ти е меко казано глупав. Постави се на мястото на това момиче и да те видя ти какво ще постигнеш и ще излезеш ли от черупката си???????
9
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе хора, никой не си търси болестите. Е, шарено, шарено, квото такова. Божа работа.
8
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Журналистката" писала статията явно е от тези хора,които като видят някой различен най-нахално се обръщат да го огледат,обсъждат и сочат с пръст. Нямам думи за заглавието просто
7
18
 
9
 
! Отговори
Утре и прокажените преди 6 години
Защо на грозното се казва хубаво?
6
17
 
4
 
! Отговори
бик преди 6 години
Дали и другата работа й е кравешка 2