Манекенка с кожа на... крава! Уини Харлоу

23-годишната канадка е уверена и много секси
30 мар 2018 08:50,
28
Манекенка с кожа на... крава! Уини Харлоу
Снимка: Instagram
23-годишната канадка Уини Харлоу е един от най-търсените модели в модната индустрия, въпреки нейното рядко заболяване - витилиго, при което по кожата се появяват светли петна.
 
Уини била диагностицирана с него на 4 години и споделя, че съученицие й я тормозели много, но днес се чувства уверена и настоява, че ни най-малко не страда заради своята кожа.
 
В публикация в нейния Инстаграм профил, Уини казва: "Аз не съм жертва на заболяване, аз съм Уини, аз съм модел, който има витилиго. Нашите различния ни определят като личности.
 
Виждате ли ме да страдам? Единственото нещо, от което страдам са затворените умове на хора, които имат глупав стандарт за красота. Морето беше страхотно днес, няма за какво да страдаме!"
 
Въпреки че тя се гордее, че е вдъхновение за много хора, Уини споделя, че не иска да бъде говорител на другите в това състояние, а съветва хората да правят свои собствени изследвания, вместо да търсят отговор в нея.
 
"Толкова ми е омръзнало да говоря за кожата си, аз съм просто човек, имам същия мозък като вашия, имам същия скелет..", казва тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
51
 
! Отговори
az преди 6 години
Заглавието е отвратително, не говори за никаква журналистика и лъха на злоба,комплекси и непрофесионализъм, вместо да вдъхва сила от постижението и борбата на това момиче, което не би било леко за нито един от нас!
4
1
 
12
 
! Отговори
Аз преди 6 години
До ДокторДа, това е витилиго.
3
1
 
27
 
! Отговори
121212 преди 6 години
До АЗПравете си сметка какви са журналистите и редакторите. По всякаква критика.
2
6
 
9
 
! Отговори
Доктор преди 6 години
Момичето е хубаво, но на мен ми изглежда по-скоро като заболяла от Витилиго и това разваля хубавото впечатление.
1
1
 
51
 
! Отговори
АЗ преди 6 години
ЗАГЛАВИЕТО ВИ Е ХИПЕР ТЪПО!