Според зодията: Какви са вашите недостатъци?

От астрологията може лесно да разберем какви са те
31 мар 2018 10:56,
28
Според зодията: Какви са вашите недостатъци?
Снимка: Pixabay

Всеки има слабости и обикновено не ги признава, а според астрологията може лесно да разберем какви са те. Вижте недостатъците на първите 6 зодиакални знака: 

Овен
 
Като първи знак от зодиака, Овенът е доста егоцентричен – точно като дете, което е твърде малко, за да помисли за другите.
 
Чудесно е да имаш така високо мнение за себе си, но това понякога обижда околните. Всички виждат колко егоцентричен е Овенът, но не и той самия.
 
Също така огненият знак има много горещ темперамент.. отново като дете! Овенът ще се тръшка и ще направи много поразии само и само да стане на неговото – той не може да погледне през очите на другите.
 
Телец
 
Телецът има два основни проблема – той е ужасно мързелив и голям инат. Той никога няма да прояви инициатива, не защото не иска, а защото просто не му се занимава да си мръдне задника.
 
И при целия този мързел, Телецът успява да накара другите да му свършат работата, тъй като е много хитър и чаровен.
 
Земният знак иска всичко да става както той е решил и останалите да играят по неговите правила, но не можеш да бъдеш лидер, ако не искаш да поведеш останалите!
 
Близнаци
 
Това е човекът, който никога няма да запази тайната на някой. Той ще я разкаже най-щастливо навсякъде и ще създаде големи неприятности.
 
Хората знаят, че каквото и да кажат, думата на Близнаците е пред последна. Винаги има едно “но“, което може да изрекат във всеки един момент.
 
Като цяло обещанията нищо не значат за Близнаците, те говорят с голямо вдъхновение, а после бързо забравят всички тежки думи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
14
 
5
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 6 години
До ВангаХитлер не е Овен *** вещицо. Телец е!!
5
2
 
9
 
! Отговори
чакам преди 6 години
още чакам статията за това коя зодия обича да си бърка в носа най-дълбоко
4
6
 
16
 
! Отговори
Ванга преди 6 години
За овенът много недостатътци сте спестили даже!Гръб, нагъл, обижда, псува като каруцар, прави се, че нищо не е станало, страхлив, скатавка, темерут, предател, използвач. Справк: Ахмед Доган, Волен Сидеров, Цветан Цветанов, Хитлер
3
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че телците са инат и обичат да се налагат,това е абсолютно вярно.От там идват и техните неприятности.
2
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до тук - като съдя по роднини - за телец,близнаци и рак изобщо не е вярно. ако трябва да кажа за моята зодия - козирог - недостатъци нямам ! ха ха
1
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"От астрологията може лесно да разберем какви са те" Ми не... това е все едно да ти гледам на кафе и да ти кажа, че един ден МОЖЕ да те блъсне камион...