Зодиите – и от какво те са тайно обсебени

Разберете какво носи най-голямо удоволствие на всеки знак
31 мар 2018 21:35, Теодора Драгоева
11
Зодиите – и от какво те са тайно обсебени
Снимка: pexels.com

Нещата, които обичаме да правим, не само ни носят удоволствие, но и ни оформят като личности. Тези неща се различават в зависимост от нашия зодиакален знак. Характерът на всеки човек е многопластов и многостранен, но също така всяка зодия си има набор от характерни, любими неща, които понякога дори се превръщат в обсебващи хобита и/или занимания.

Ето и повече по темата:

Овен (21 март – 19 април)

Хората от този знак са склонни да се обсебват от приключенията, от всякакъв вид и род състезания, от поемането на рискове, както и от слушането на силна, енергична музика.

Телец (20 април – 20 май)

Телците могат лесно да се обсебят от преследването на лукс и уют едновременно. Те обичат да се глезят с вкусна храна в задушевна обстановка. Обичат лъскавите заведения, хотели и атмосфера без напрежение.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Хората от тази зодия се обсебват от нуждата си да бъдат в добра компания. Те не могат да устоят на някого, с когото могат да водят интересни разговори. Те обожават танците и нощния живот.

Вижте за останалите зодии в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
3
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 6 години
Тези които вярват че Исус е Господ който ги обича прощава благославя спасява и написва името им в Книгата на Живота са Божии деца благословени в Ръката на Отца ,,не само хляб живее човек но с всяко слово от Божията уста,, ние българите нямаме такава култура на зависимост от Божието Слово т.е.Бог Отец ,,зависим на себе си цигари алкохол дрога фолк,, ,,робство,, Бог ни освобождава от грях ,от смърт ,от робства,от зависимости обича ни не ни мрази затова е дошъл Божият Син да разруши делата на врага
8
1
 
4
 
! Отговори
не познахте преди 6 години
тайно обсебени да не ви вярваме лъжете астролози
7
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
3 овена вкъщи, мразят всякакви пътувания, работа, силна музика!Дай им само да скатават, да лежат на дивана и да мързелуват, и мъжете, и жените.Все те са най-уморени, все са най-заети, все най-онеправдани...Оправете си астролозите, защото лъжете на килограм в този сайт за зодиите!
6
3
 
5
 
! Отговори
Телец преди 6 години
Днес имам имен ден и ще ходя на ресторант.
5
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доста жалки и нечистоплътни душа носи козироги. Имаш ли повече от него почва да Злобее да завижда. Не ти се радва на успеха напротив ще ти го посече.Ако изглеждаш добре ще направи всичко възможно да се превърне в беззъба смачкана бабка.Колко е долен само с черна жалка душа. И така и заможен става но в някой друг живот за сега сънува и дерзае.И един ден ще стане лек и доходен.., но тааксиджия.
4
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заможни!? От къде толкова акъл!? Не стават и те за нищо. Ползват докато могат и имат интерес. Като разбереш колко са долни всъщност и каква нечистоплътни душа имат разбираш, колко са нечестни.
3
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименКозите са амбициозни и умеят добре да си направят сметката. Не познавам човек от зодия "Козирог", който да не е успял да стане по-заможен, отколкото е било семейството, в което се е родил.За Стрелците и Рибите си прав(а).
2
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Козирога с верни приятели. Каква пародия само, а самия той е неверен Безверен голтак. Овена и музика силна при това. Нищо подобно! Толкова е кротък че ако е възможно да е тишина е най-добре. Стрелец и печалба! Да ако ти вземе парите ще спечели. На един кантар са с глупавата и мързелива риба. Рак е експанзивен, динамичен но си почива, както на него му харесва.
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак измислици!