Просто приятели: Защо тя иска само това?

Казват, че има правила и стъпки, които да следвате, но...
Обновена: 1 апр 2018 23:03 | 1 апр 2018 23:00, Екип на Tialoto.bg
81
Просто приятели: Защо тя иска само това?
Снимка: pexels.com

Играете по правилата, а накрая вместо гадже ѝ ставате приятелка.

Да спечелиш сърцето на една жена е предизвикателство. Казват, че има правила и стъпки, които да следвате, но истината е, че всичко е строго индивидуално.

Когато поемете инициатива да флиртувате и сваляте едно момиче има три варианта на финал - отхвърля ви, печелите я или ѝ ставате приятел. Колко пъти сте попадали в т. нар. "френд зона", вместо да спечелите интереса ѝ като момче/мъж?

Така и не разбирате къде грешите, след като я обсипвате с внимание, комплименти, прекарвате времето си основно с нея и наистина я изслушвате. Е, може би точно там бъркате.

1. Чакате прекалено дълго преди да я завладеете физически

Ако веднага ѝ отправите оферта за секс, вероятно ще ви покаже вратата или дори ще ви зашлеви. Но когато харесвате една жена, негласно правило е, че до третата среща трябва поне да сте я целунали. В противен случай вие ѝ подавате грешни сигнали, че просто търсите компания/приятелство и сам се набутвате във въпросната "френд зоната".

2. Изслушвате търпеливо и най-дребните детайли и "драми" в живота ѝ

Като например, че е качила 2 кг и сега прави еди каква си диета. Или на разпродажбата онзи ден за малко да си купи 2 чифта еднакви дънки. Стоп! Вие не сте ѝ приятелка и ако не пресечете такива разговори в зародиш, тя накрая ще ви споделя и детайли за цикъла си. Неусетно ще търси и мнението ви - и хоп, вие на практика ставате нейна приятелка.

Вижте още по темата в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
3
 
! Отговори
Mgtow преди 6 години
Направо си взема ескорт от колкото да се занимавам с тези манипулации и игрички на ума. Значи ти и купуваш коктейли на тази змия гадна защото има секси тяло и много красиво лице и тя си мисли че всичко е позволено да си прави. На нея не и пука за теб тя си мисли виж го този много е глупав и те използва на макс. И накрая кат ти изсмучи парите ще ти се изплюе в лицето че си некадърен че не можеш да я изнасилиш и да и го пъхнеш там където трябва. Защото си бета тъпан затова тя ще се джаса със лоши.
58
4
 
4
 
! Отговори
приятелят преди 6 години
Приятелство между мъж и жена без секс е нормално, когато двамата отидат на небето. Тук е материалния свят господ ни е дал полови органи, за да изживеем нещата по земен и нормален начин. Ние е сме на земята единствено, заради секса. Когато надживеем секса автоматически изпадаме в Нирвана и отиваме на небето. Да живееш на земята и да не използаш половите си органи по предназначение си е чиста фарисейщина, или по-лошо-извращение.
57
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Помислете как са създадени мъжът и жената. Като сглобка.Ако не се съединят значисглобката не пасва. Чисто и просто.
56
1
 
8
 
! Отговори
Тито преди 6 години
Ако една жена те иска няма никакво значение дали играеш по правилата си или не. Нея не я интересуват твоите правила. Дали чакаш или не чакаш, дали й слушаш дивотиите или не - все едно. Иска те и толкоз. Винаги си личи, когато ти не си й интересен и ще си останеш добър приятел или познат. Друг въпрос е, че любовта не е любов, ако няма приятелство. То, приятелството е доверието, на което, всъщност, се "опира" любовта. Без доверие няма любов. И, ако твоят любим човек ти е и приятел, късметлия си!
55
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
глупости, истинското приятелство между мъжа и жената се нарича любов. просто ако не се случи, не сте достатъчно добри приятели.
54
1
 
7
 
! Отговори
Към мъжете преди 6 години
Никога не прави някой приоритет, ако той мисли за теб като опция
53
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз като млад, а сега вече над 40 си признавам чистосърдечно, че жените не могат да се разберат от мъжете. Те не са сложни, но са емоционални и логиката отсъствува, когато си избират мъж. Емоционално трябва да са привлечени от него и да го желаят интимно. Затова често се чудим какъв е този неадерталец и грозник, който си е избрала дадена красива жена, но тя си го желае. А приятелството е дар. Тъпкачите се сменят, приятелите остават за цял живот. Пък, че не си топнал пипера, не е кой знае какво.
52
1
 
16
 
! Отговори
Труден избор преди 6 години
И аз имам една такава приятелка. Не мога да кажа , че е уникална красавица. Но за мен има чар, умна е с една дума ми харесва. Но, сме само приятели. Много време се чудех дали да и кажа, че имам чувства към нея и е крайна сметка реших, че е по добре да си запазя приятелството. Дали съм прав или не , не знам. Поне за мен реших, че така е по добре. А и никога не ми е давала повод да си мисля , че изпитва нещо към мен. Наистина приятелството между мъж и жена е много трудно.
51
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защото си мислят, че като са мили и внимателни, трябва да им се отплатя със секс. Ами не. Да си мил и внимателен е само началото. Трябват и други качества. Трябва и честна позиция от самото начало, а не манипулативно да се преструвате, че не искате с#кс. Вижда се бързо и дразни много.
50
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
вадя от архива"Не е срамно си поискаш, срамно е да ти откажат."П. С Толкова ли си жадна за мъжко внимание, че се слагаш, толкова ниско и долнопробно на мъжете. На всички мъже се слагаш и си безкруполна, дори когато са обвързани не се Срам и да ходиш след тях, като гуа к, учка! Но просто е въпрос на време с някоя жена да си намериш с майстора!Позна ли се!? Защото, ако не си хората определено ще те разпознаят с това поведение!!! Куча марка на си джиро. Нагла и нахална, като конска муха.
49
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вадя от архиваСлед мъж и тролей не се тича, винаги идва следващия.
48
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
пак ли мусака казаха ли ти че си дърт просто вата и само простотии говориш.смислен разговор водиш ли понякога. постовете са ти отвратителни с тази мусака и 69.записвам ги всичките и ги пазя.да се видиш един ден какво си *** с претенции.
47
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази със зелената кола трябва да е подсъдима!
46
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Подсъдим е!
45
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази жена сега ако е с опасност за живота и не дай си боже умре. Той е до живот.
44
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 61 Пиян, напушен желае смъртта. На нищо не подозираща жена!Нито я знае, нито я познава. Клетви.. Клетви.., гробове...ковчези.Страшна работа! Само прочети как е говорил на жената. Явно много е напушен и пян.Но страшна злоба има и желание за смърт. Прочети!!! Лош човек!!!
43
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той вече е подсъдим!
42
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Dumata kov4eg da ne 4uvam pove4e tuk .Edin s mojata maika imam, snimka sasto ka4ena online FB, Google & Co i napravena ot ex. Za men, imam notarialno za pepel, i gorata ste me opepeljt kato mu doide vreme.Za drugite 4itateli ne znam.
41
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
М, одератор с особено мнение в коментарите виж поръчителя.
40
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И ако това стане надявам се да гниеш до живот под най-голямото строгост на закона.