Според зодията: Какви са вашите недостатъци? II част

Какви са слабите страни на всеки? Отговаря астрологията!
1 апр 2018 15:05,
15
Според зодията: Какви са вашите недостатъци? II част
Снимка: Pixabay
Всеки има слабости и обикновено не ги признава, а според астрологията може лесно да разберем какви са те. Вижте недостатъците на вторите 6 зодиакални знака:
 
 
Везни
 
Везните са прекалено отнесени в собствения си свят. Те просто не могат да надникнат извън него и да видят какво става в реалността.
 
Въздушният знак е ужасно безотговорен. Понякога има пристъпи на грижовност и внимание към близките, но нищо не му пречи да ги зареже точно в най-важния момент.

Скорпион
 
Скорпионите са маниакално привлечени! Те обсебват изцяло това, което ги вълнува – като куче, което се радва на новата си играчка. Така забравят за всичко и всички и пропускат най-важните моменти.
 
Освен това водният знак не се отказва в никакъв спор – неговата дума задължително трябва да бъде последна. Победата – тя си заслужава всички средства.
 
Стрелец
 
Стрелците са ужасно безразсъдни и дрънкат каквото им падне. Казват каквото искат когато искат и никак не се интересуват, че постоянно нараняват околните.
 
Едно бързо извинявай трябва да реши всички проблеми и всички грешки, които правят, защото животът е твърде кратък, за да си губят времето в дълги обяснения.
 
Това може да е добро решение в някои ситуации, но когато човек опознае Стрелеца разбира, че той не може да бъде верен приятел или партньор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
5
 
! Отговори
Бог да Ви Благослови преди 6 години
Велик ден! вместо за цигари алкохол фолк купете си Библия и се хранете с Хлябът на Живот Божието Слово не менте да ви ,,проклинат чрез зодии,, ,,недостатък=проклятие,, не ни сме вече благословени от Синът на Благословения Исус Христос Бог да ви благослови
14
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко написано е абсолютно преувеличено, колкото да има някаква статия за нещо си. Хора всякакви, дори и от една зодия да са.
13
19
 
7
 
! Отговори
Емо преди 6 години
Стрелеца е най долната зодия
12
8
 
9
 
! Отговори
Бог да ви благослови преди 6 години
тези които вярват че Исус е Господ който ги обича прощава благославя спасява и написва името им в Книгата на Живота са Божии деца благословени в Ръката на Отца ,,не само хляб живее човек но с всяко слово от Божията уста,, ние българите нямаме такава култура на зависимост от Божието Слово т.е.Бог Отец ,,зависим на себе си цигари алкохол дрога фолк,, ,,робство,, Бог ни освобождава от грях ,от смърт ,от робства,от зависимости обича ни не ни мрази затова е дошъл Божият Син да разруши делата на врага
11
5
 
7
 
! Отговори
под Духът на живот преди 6 години
в духовният свят на Възкръсналият от мъртвите Господ Царят Исус Христос нали вярваме в Бог Отец хм
10
4
 
9
 
! Отговори
нормални сме хм преди 6 години
Песен на песните Бог да ви благослови
9
8
 
8
 
! Отговори
Бог да ви благослови преди 6 години
вмрсто за цигари алкохол фолк купете си Библия и се хранете с Хлябът на Живот Божието Слово не менте да ви ,,проклинат чрез зодии,, ,,недостатък=проклятие,, не ни сме вече благословени от Синът на Благословения Исус Христос Бог да ви благослови
8
5
 
7
 
! Отговори
Бог да ви благослови преди 6 години
тези които не са ,,зодии,, нямат недостатъци Песен на песните Бог да ви благословени
7
10
 
7
 
! Отговори
овен преди 6 години
"Според зодията: Какви са вашите недостатъци?"Ние нямаме такива!
6
5
 
12
 
! Отговори
ай сиктир преди 6 години
хайде стига с тия зодии.
5
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Големи глупости са писали тук.
4
5
 
10
 
! Отговори
Skorpiona преди 6 години
=zloba, zavist, otmustitelnost, predatelstvo, luji, kleveti, pochernyane na horata
3
8
 
15
 
! Отговори
WIND OF CHANGE преди 6 години
ДО 2ПРАВ СИ БРАТО ЗА СТРЕЛЦИТЕ...ЗА СКОРПИОНА СЪМ МАЛКО РЕЗЕРВИРАНЗЛОБНИЧКИ СА . И ЗЛОПАМЕТНИ...КАКТО И ДА Е...ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ...
2
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така е. И Стрелците, и скорпионите са много верни приятели, обикновено другите зодии ги изоставят и затова живеят сами понякога. Аз съм полу стрелец, полу скорпион. Тази статия е направо обидна за мен, а сигурно и за други хора. Пишете по-грамотно журналистите в този вестник!
1
14
 
19
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 6 години
НАПРОТИВ....НЯМА ПО-ВЕРЕН И ЛОЯЛЕН ПРИЯТЕЛ ОТ СТРЕЛЕЦА....ВИНАГИ Е ГОТОВ ДА СЕ ПРИТЕЧЕ НА ПОМОЩ И ДА ПОМОГНЕ А ПОНЯКОГА ГОВОРИ И НАРЯНЯВА ОКОЛНИТЕ....АМИ КОГАТО НЕГО ГО ОБИЖДАТ,НЯРАНЯВЯТ И УНИЖАВАТ...А...? ДА МЪЛЧИ ЛИ...???ПРАВ Е....ТАКА ,ЧЕ ПО-КРОТКО....