3 световни мистерии, които останаха неразгадани

На какво светът не намери отговор?
3 апр 2018 20:31,
6
3 световни мистерии, които останаха неразгадани
Снимка: Pixabay

1. Рудолф Фенц

През 1950г. в Ню Йорк станал инцидент, при който мъж е сгазен от кола в центъра на града. Той бил облечен с доста стародомни дрехи, носел долари в стари банкноти, визитна картичка с името му, писмо, изпратено до него през 1886г. и купон за бира от заведение, което не е било известно на никой.
 
Естествено след смъртта му, властите започват да търсят роднини и близки, с които да се свържат, но за най-голяма изненада се оказва, че този човек е безследно изчезнал през 1876г. Остава въпросът - как се появява 74г. по-късно без да е променен и остарял?
 
2. Горещата река в Амазония
 
Малко момче разказва, че дядо му често говорел за горещата река в Амазония, която сякаш ври и кипи. 12 години по-късно той става геолог и тръгва из джунглите на Южна Америка в търсене на тази мистериозна река.
 
След дълго търсене той открива реката и щом премерва температурата на водата се оказва, тя наистина е много гореща - от 80 до 100 градуса. Любопитното е, че реката се намира на 700 км от най-близкия вулкан. Според учените това не може да бъде възможно, защото по досегашни данни горещи извори има само в близост до вулкани.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: мистерииистории
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма как да обясниш човешката глупост! И трите случая са украсени нелепици.
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За първата е ясна работата.Времето и пространството не са "константа".Какво и как причинява тези отклонения тепърва ще се изяснява и доказва.Един от отговорите е висока скорост и голямо количество енергия.Н о не е само това.За Царичина дупка имам подозрения,че всичко е една измама за пари или тест на различни техники за манипулиране на съзнанието.Екстрасенсите твърдят че чували гласове от други измерения които им говорели на български... Зелени човечета говорещи български?ха-ха
3
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименИма малка разлика между река и извор.
2
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
към т.2 Значи някъде около Кюстендил, Сапарева баня, Варна и къде ли не из България има вулкани, че да подгряват изворите, които извират.
1
9
 
33
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Номер 3В Англия не са доказали кой отрови шпионина им но обвиниха Путин.Мистерия неква.