5 съвета за кожата от гримьор

Какво да правим според специалистите?
3 апр 2018 20:00,
2
5 съвета за кожата от гримьор
Снимка: Pixabay

Гримьорката Lennie Billy има няколко съвета за всички, които разчитат на грима да им подари перфектна кожа и черти на лицето. Тя казва:

"Често хората искат от мен да ги науча как да прикриват всички несъвършенства по кожата си. Но за съжаление няма грим на света, който да прикрива идеално всичко. Той има за цел да подобрява, а не да създаде "нова ти".
 
Ето защо аз съветвам клиентите ми да се научат да се грижат за кожата, вместо да се борят с резултатите от липсата на грижи". Вижте съветите на Лени:
 
1. Хидратирайте по всяко време
 
Кожата ви е орган и като всеки друг орган се нуждае от грижи. Хидратирайте кожата на цялото си тяло, а колкото да вашето лице това е задължително.
 
Много е важно да нанесете овлажняващ крем преди грима. Имайте предвид, че излагането на слънце без необходимата защита неизбежно ще увреди кожата ви. И не забравяйте да пиете много вода".
 
2. Бъдете подготвени
 
Има няколко продукта, които винаги трябва да носите с вас - почистващ разтвор за грим и лице, тонер и овлажняващ крем. Подберете ги внимателно в зависимост от типа на вашата кожа.
 
Винаги препоръчвам да се консултирате със специалист, ако страдате от чувствителна кожа, акне или други кожни проблеми, за да се сдобиете с точния продукт, който няма да предизвика дразнене.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** не се цапотете - който Ви харесва ще ви харесва такива каквито сте, ако пък Ви харесва заради боичките полицето този човек няма смисъл.
1
1
 
3
 
! Отговори
Lina преди 6 години
Добри съвети, НО гримьорите у нас са коренно различни от тези в чиюужбина. Зняят да рисуват чалга, тежък грим, много грим, правилото очи или устни като акцент не се спязва, въобще голямо цапотене е. За 30- ия си РД реших да отида на грим, ами изглеждах на 45 след гримьора, като абитурентка. От тогава избягвам т.нар гримьори. Не знам защо но напр,Charlote Tilberry прави уникални и индивидуални гримове,докато нашето е поп фолк от 97г.