Зодиите, които често се гневят. До тях е опасно

Внимателно с отношенията си към тях
3 апр 2018 22:23,
20
Зодиите, които често се гневят. До тях е опасно
Снимка: pexels.com

На някои хора не има трябва много, за да се разгневят. Те постоянно се намират в състояние на леко раздразнение, което лесно може да увеличи нивата си многократно.

Това се отнася с пълна сила за представителите на определени зодии. Предизвикателство е да се намирате около някой, който винаги е раздразнен, защото последното нещо, което бихте искали да направите, е да го дразните още.

С кои зодии трябва да внимавате в това отношение?

Телец

Когато нещата не вървят както трябва или се случва нещо неочаквано, това разгневява Телците. Те не са от хората, които не обръщат особено внимание и продължават напред.

Родените под този знак не спират да мислят и колкото повече го правят, толкова повече притеснението им расте. Склонни са да запазят безпокойството за себе си до момента, в който повече не могат да го задържат. След това избухват. Когато са недоспали, стават още по-раздразнителни.

Вижте кои са останалите гневни зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: астрологиягнявзодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
10
 
! Отговори
Християнин преди 6 години
Почти наближи Велик ден, нарича се защото наистина е Велик! Щом сме Християни още повече (и за всички). Исус Христос бе разпънат на кръст заради всички нас грешните човеци, но Бог толкова възлюби света че даде своя единороден Син, за да не погине нито един който вярва в Него и да има вечен живот! Това написано изчерпва всяко друго обяснение.Да вярваме и то истински! Това е въпроса! И в какво? не на измами и лъжи.. има много!
16
2
 
8
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 6 години
За един важи, за други хич! ама бил в еди кой си есцедент и покрай коя планета направил завой... една голяма Дяволска измама е на което много се доверяват! Не се лъжете народе, самоопределящ се Християни! :(
15
8
 
5
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
До Анонимен 11Овенът е безкрайно търпелив,та това за псувните явно си го заслужил/а/ стократно!
14
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рибата не е за пред хората. Хвърля и тям едни пари за цигари и яйца да влачи. От време на време "прах в очите" някой друг *** да не изпада в истерия. Спокойствие! А ти си върти колежките с тази на кафе с онази в командировка с приятели на бира. Тя у дома да не се излага и да не образува нерви на околните. И никой да не я дразни.
13
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Рибата е най- *** животно. Вечно е с подло става си и нечисти вата си душа. Изпадат в тежки конфликти и да много нагли и нахални. Хората много не ги търпят. Най-добре са си у дома със себе си. Там сами никой не ги дразни.
12
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Reality pillЕдното няма нищо общо с другото, също така да си цъкаш сам плюс е просто смешно.
11
1
 
7
 
! Отговори
Reality pill преди 6 години
До Анонимен # 13А вие коментирате тук между две конференции по ядрена физика? :)
10
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Невероятно как хората още вярват в хороскопи ... тъжна гледка :(
9
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А за гневните изблици на Овените, придружени с обиди и псувни нещо да кажете?Това, че самите те много бързо забравят и даже не са гузни, не значи, че останалите не го забелязваме и регистрираме.Страшна гад, мекотело, което много добре си избира жертвите - хора, които могат да смачкат, или такива, на които им пука за тях и разчитат, че няма да им се разсърдят.Пред всички останали са по-ниски от тревата, дори подмазвачи.Пред непознати са света вода ненапита, милички и подли!
8
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз съм риби. Ние рибите сме спокойни хора. Стига да няма кой да не дразни... След това ставаме страшни акули.. общо заето сме добри. Даже може да се каже леко наивни!!!!
7
5
 
17
 
! Отговори
Джукър преди 6 години
Eбaси простотиите. И си вярвате, и си се палите. Сигурен съм, че от всяка зодия познавате повече от един чове, който е противоположното на вашите изградени мнения. В такъв случай се почват едни увъртания, едни изключения...като религията - както ти изнася.
6
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
използвачи са козирог интересчия при тях нищо не е истинско фалшиви и суета или е долно пробна лъжа измислица плод на тяхната развинтена фантазия и въображение като риби те са винаги някъде витаещи не реалистичен свят живеят въобраьяват си разни неща нищо общо с действителността
5
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
защото се говори за скорпион че са такива но ако се абстрахираш че все едно не е скорпион ще разбереш че всъщност риби и водолей интригастават и създават смут в хората подмолни го играят
4
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
колкото са долни рибите и нечистоплътни по душа и нрав толкова им е забърканата каша виртуози в интригите и неприятностите
3
27
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Риби и водолей са много истерични и по кофти от скорпион
2
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скорионите преследват до живот набелязаните жертви, съсипват животи- казвам и аз от опит...
1
10
 
32
 
! Отговори
1 преди 6 години
Скорпионите се гневят за добър ден, пословично злобни, ревниви, завистливи, клеветници, които интригантстват и петнят доброто име на хората