Зодиите, които са най-привлекателни, са...

Те впечатляват с физическата си красота
9 апр 2018 19:03,
13
Зодиите, които са най-привлекателни, са...
Снимка: pexels.com

Докато някои биха казали, че най-важната красота не е външната, всъщност има ли наистина значение? Ако някой има прекрасна външност, не трябва ли да се възхищаваме на тази красота?

Както всеки от нас има своите предимства и недостатъци, така и всеки има своите привлекателни черти. Все пак, някои знаци в зодиака определено се отличават със своята физическа атрактивност.

Ето кои са те.

Водолей

Въпреки, че фокусът е насочен към външната красота, Водолеите са привлекателни както отвътре, така и отвън. Външно те са изключително атрактивни в очите на околните, защото винаги са себе си и са независими. Тези качества им придават особен блясък и очарование. 

Кои са останалите най-привлекателни зодии вижте в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Просто не мога да разбера, защо триеш, ***!
9
3
 
2
 
! Отговори
Дрън-дрън е вашено преди 6 години
Няма общовалидни правила за привлекателни зодии. И това е ясно на всеки специалист по астрология. Тук писачите не са такива. Всеки харесва и го привличат различни неща. Общото за привлекателните хора по принцип е не зодията, а общото добро здравословно психическо и физическо състояние, акълът, чувството за хумор, пропорционалната фигура и лице. А то иска както ген, така и постоянна грижа с мисъл за здравето.
8
4
 
5
 
! Отговори
Абсолютно преди 6 години
вярно за Водолей!Съпругата ми и една бивша любовница са Водолей!За тях мога да говоря само хубави неща,и за външната,и за вътрешната им красота?!
7
4
 
4
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 6 години
Аз съм водолей ,но майка ми много често ми казваше ,"Ама,какво хубаво дете беше ,а сега как погрозня" може и така да е било,щом собствената ми майка го казва.Само веднъж когато бяхме на плажа ,една колежка на баща ми каза ,че имам хубаво тяло и попита дали спортувам и какво.Обясних ,че тренирам джудо ,ама повече с нея не поговорихме защото майка ми ме извика и ми забрани да говоря с нея.Вече години по-късно продължи да ми обяснява ,колко съм погрознял, а съпругата ми го приемаше като лична обида
6
4
 
8
 
! Отговори
хаха преди 6 години
А знаете ли, че понеже слънчевата система се движи в галактиката + това, че земята също си променя градуса на наклона спрямо слънцето 90% от хората в наши дни са друга съвсем друга зодия???
5
3
 
13
 
! Отговори
anansar преди 6 години
Глупости. Виждал съм водолейки някакви странни кръстоски между хипопотам и орангутан. Както и *** баталите везни и близнаци.Най-красивата жена която съм виждал е Стрелец. И друга- скорпионка. Зодията няма значение. То си е до човека. Или имаш добри гени и си поддържаш тялото..или съдбата се е изгаврила с теб и те мързи да бъдеш в човешка форма.Пък и красотата по прницип е относително понятие. Тва дето един намира за красиво на друг му е грозно и обратно.
4
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Водолеите са прекрасни отвън, но са ужасни "отвътре"
3
6
 
12
 
! Отговори
Има ги всякакви преди 6 години
Познавам мъж "Везни" - грозило, чак да те изплаши. Останалите познати ми "Везни" са с нормална външност.Един от най-големите красавци, които знам, е "Близнаци".Водолеите като че ли не се отличават с много красота или грозота.Изключителни красавици сред познатите ми жени - бяла,черноока "Скорпион" и една, родена на границата на "Стрелец" и "Козирог", "Козирог" си е, но не типична. Невероятна дълга руса коса, фигура, лице, крака. Нашият народ е съчетал какви ли не гени, затова имаме и уникални.
2
7
 
10
 
! Отговори
Стрелец преди 6 години
сите ги пуцам!
1
3
 
4
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 6 години
До 2Айде недей да ми скромничиш, знаеме те много добре