Какви са тенденциите при ежедневното облекло?

"Облечи си tialoto" с отговор на този въпрос
12 апр 2018 16:30, Криси Табачка
4
Какви са тенденциите при ежедневното облекло?
Снимка: Вихър Ласков/Tialoto.bg

След като отговорихме на въпроса какво да облечем, когато ни предстои бизнес среща и въведохме границите и тенденциите в бизнес дрескода, дойде време за ежедневието.

Проектът "Облечи си Tialoto" заедно с Tommy Hilfiger разкрива кои са основните тенденции, с които едновременно да бъдем модерни и практични през деня.

От известно време големите модни къщи налагат навлизане на спортната тенденция във висшата мода, което ражда симбиоза между красиво и удобно.
 
Колекцията TommyXGigi и компонентите, създадени съвместно със супермодела, ни дават перфектна възможност да преминем през натовареното ежедневие с лекота и много, много стил.
 
Рокля
 
Задължителни за пролет-лято 2018 са нежните и ефирни рокли, които съчетават спортни кройки и висококачествени материи. Джиджи Хадид и Tommy Hilfiger представят перфектната комбинация между класическата малка черна рокля, модернизирана за спортно ежедневие. Кройката от „дишаща“ материя осигурява удобство, а спортният елемент е имплементиран с ластични ленти, които едновременно акцентират на женствената фигура при талията и елиминират евентуално неудобство от пристягане.
 
Яке
 
Колкото и високи да са температурите през деня, пролетните и летните дни също имат своите по-хладни вечери. За целта избрахме ефектно яке от колекцията TommyXGigi, което е решено в най-актуалния цвят за сезона – червеното. Стилното комбиниране става възможно с еднаквите ластични ленти – на роклята при талията, а на якето – на ръкавите. Освен че със сигурност ще привлечете всички погледи към себе си, ще изглеждате перфектно и ще ви бъде топло дори и при най-неочакваните промени в температурите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как червено бе, нали прасковено сега е модерно.
1
0
 
5
 
! Отговори
ууу преди 6 години
Предпочитам ги без облекло.