Лош късмет на петък 13-и? Едни вярват, на други – не им пука!

Кои зодии са най-суеверни разкрива астрологът Оксана Станчева
13 апр 2018 17:45,
13

Петък 13 е! Суеверията за зли сили и фатализъм пак завладяха някои хора. Но какво се крие зад този прословут ден? Дали наистина числото 13 е причината за лошите неща, случващи се днес, или всичко е мит?

Според астролога Оксана Станчева суеверието на петък 13 показва наличие на тревожност и именно затова имаме нужда да почукаме на дърво или да не минаваме пътя на черна котка, защото така се чувстваме сигурни.

"От нумерологична гледна точка числото 13 се характеризира с трудност. Ако обаче сме си свършили всички задачи и нямаме недовършени неща - няма да имаме проблем. Определено има съответствие между енергия и число", уточни Станчева в "България сутрин".

Тя е на мнение, че има зодии, които са по-склонни и подвластни на суеверия.

"Земните зодии имат склонност да вярват в суеверия. Такива зодии са телец, дева и козирог. Земята символизира стабилност и сигурност. Всичко, което ги застрашава, бива възприето за опасност", каза астрологът пред Bulgaria ON AIR.

По думите ѝ водните знаци - рак, скорпион и риби, също имат по-песимистична нагласа и са подвластни на суеверия.

"Въздушните и огнените знаци не вярват в подобни неща. Освен това хората, родени на 13-то число, имат повече късмет на този ден. Все пак трябва да се има предвид, че ретроградният Меркируий е до 15 април. СЛед това до 26 юни няма нищо ретроградно", завърши Станчева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
стига сте лъгали! преди 6 години
Простите и неуки хора вярват на всичко, ето защо разни врачки, баячки и астро"лози" им взимате паричките и си припечелват предостатъчно от тяхната глупост. Но как да убедиш човек с 5 гънки, че е измамен, като за такова умозаключение му трябват поне шест гънки.
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименНе,теорията за "черния Петък" идва от християнството,тогава е разпънат Христос на кръста.
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Огнена зодия съм и не вярвам в такива глупости,дори и в писаното за зодията си,а на 13 ми е вървяло добре,тези фантазии и измишльотини са абсолютни суеверия,съчинени да плашат неграмотни хора и ги омотават!Дрън-дрън!
7
0
 
2
 
! Отговори
Хаааа преди 6 години
........ ако видите черна котка да ви пресича път, то това със сигурност означава, че ....... животното е тръгнало нанякъде .
6
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Който е кръстен в православната вяра тоест който е християнин не вярва в суеверия и поличби....Точно обратното. Има теория, че суеверието за числото 13 идва от 12-те апостоли и Юда като 13-ят. А черните котки същите християни са ги горили на кладата като вещици. Суеверията и поличбите са основна част от религията, иначе кой ще вярва във видения и плачещи статуи на Дева Мария?
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оскана това не е ли украинско име?както и да е.Който е кръстен в православната вяра тоест който е християнин не вярва в суеверия и поличби.Останалите които не са християни да си плюят в пазвите или на друго място,да си леят куршум и да се ..абе да правят каквато с искат.
4
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поканили една слабоумна да обсъжда други слабоумни.
3
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Глупости ПЕТЪК 13.НАЙ голямата беда за БГ Е 9.9.1944Г.
2
7
 
4
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Петък, Петък 13-ти е, ден на бедите,туй е деня със най-лош късмет,сякаш хиляди Дяволи, правят белите,нищо не ни е нормално наред.
1
8
 
5
 
! Отговори
Makedon преди 6 години
Da PETOK 13 e najlos den ....... Gospod da e na pomos...