Каква ще бъде седмицата в любовта за всяка зодия?

Вижте знаците и трепетите им през тази седмица
16 апр 2018 22:45, Криси Табачка
0
Каква ще бъде седмицата в любовта за всяка зодия?
Снимка: Pixabay

Овен 

Най-големият ви враг през тази седмица сте си самите вие. Нежеланието да се съобразите с когото и да било и готовността да следвате само собствените си принципи най-вероятно доста ще навреди на отношенията ви. Обръщайте внимание на приятел/ката си, защото може да има нужда от помощ. Егоизмът никога не е бил катализатор за любовта, напротив.
 
Обръщайте внимание на хората около себе си, ако все още си нямате гадже. Съществуват реални предпоставки за стартиране на нови, при това доста дълготрайни и стабилни отношения. Преди да се хвърлите в поредната връзка помислете дали сте готови.
 
Телец
 
Ще сте доста заети с ежедневните си задължения и няма да разполагате с достатъчно свободно време. Което означава, че в известна степен ще лишите приятел/ката си от присъствие и внимание. Фактът, че сте толкова старателни неминуемо ще повиши уважението към вас, но и недоволството от създадената дистанция. Постарайте се да разпределите равномерно времето си между училище, семейство, приятели, гадже. Или поне преценете кой най-малко би се засегнал от отсъствието ви.
 
Много по-благоприятна е ситуацията при необвързаните. Те не само, че няма да се налага да търсят подходящия човек, но и ще бъдат обект на свалки, с които ще могат просто да се забавляват и разнообразяват.
 
Близнаци
 
Необичайно влюбчиви сте през тази седмица, а още по-необичайното е, че сте склонни да мислите не само за себе си, но и за околните. Как ще ви се отрази тази ситуация? Нееднозначно. Имащите гадже ще станат грижливи, дружелюбни и внимателни, което определено ще освежи и стабилизира връзката.
 
Свободните представители на вашия знак, обаче, не е изключено да натрупат горчив опит. Интересни, харизматични, но и егоистични личности ще привличат вниманието ви. Ще имате възможност да се сближите, да посветите свободното си време на набелязания обект и да се забавлявате. Разочарованието може да настъпи тогава, когато установите, че усилията ви не са получили очакваната оценка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари