5 съвета какво да правим, когато ни зарежат

Болезнено е! Как да преодолеем раздялата?
17 апр 2018 09:30,
8
5 съвета какво да правим, когато ни зарежат
Снимка: Pixabay

1. Раздялата е болезнена 

Разбитото сърце наистина изглежда страшно, но времето лекува всички рани. Колко време трябва, за да преодолеете това? Отговорът е различен за всеки човек и всяка раздяла.
Вероятно наистина се интересувате от бившия си и имате добри спомени от вашите отношения, без значение колко лоша е била раздялата.
 
Направете това, което ви се иска - плачете, слушайте тъжна музика, отидете на дълга разходка или бягайте, излизайте с приятелите си или пишете в дневник. Каквото работи за вас.
 
Тези чувства могат да бъдат трудни за преодоляване, но те ще станат по-малко интензивни с течение на времето. Само защото тази връзка не е сработила, това не означава, че има нещо нередно у вас.
 
2. Намерете добър слушател
 
Говоренето с някой, който го е грижа за вас и желае да слуша, също може да помогне. Приятелите могат да бъдат чудесен източник на спокойствие и не забравяйте за родителите си!
 
Може да се чувствате неловко да се разкриете пред тях, но те имат много опит в отношенията и разделите - вероятно са се чувствали точно така и знаят колко боли. Освен това, тяхната работа е да се грижат за вас, когато сте тъжни, така че нека ви помогнат.
 
Нормално е да страдаш по бившия след раздялата. Но се старайте да не публикувате нещо за него в социалните медии. Това може да доведе до голяма драма и да ви смути - и веднъж публикувано нещо е там завинаги.
 
Ако се чувствате супер ядосани, прекарвайте повече време с вашите приятели и семейство. Или направете нещо творческо или физическо, например занимания с музика или упражнения, за да обработите по-бързо тези чувства.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: раздялагадже
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ожени се за *** тогава!!!!
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 5Не бре бате, портфейлът му е по-дебел!
6
1
 
5
 
! Отговори
Народът е казал преди 5 години
Клин клин избива!
5
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Започнете да разглеждате най-новите й снимки в инстаграм и да търсите разликата между себе си и новия. Дали не е по-красив, по-готин, по-богат, по-добродушен и т.н.
4
1
 
14
 
! Отговори
Пешко преди 5 години
Пиене му е майката!!!
3
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Купуваш си марков алкохол и си викаш красива п р о с т и т у т к а.
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Болезнено е само, че трябва да сменям клюпалките ....
1
1
 
26
 
! Отговори
препатил преди 5 години
Болезнено е преживяването , но животът е един , ситуации различни , налагаш си волята и продължаваш напред.Щом не е с мен , не ме заслужава.Да се отчайва човек е грешна стъпка.