Топ 8 от най-смешните вицове... А смехът е здраве!

Имам две новини, добра и лоша. Целият съм в слух!
19 апр 2018 09:10,
42
Топ 8 от най-смешните вицове... А смехът е здраве!
Снимка: Pixabay

Слушател звъни в радио: – Ало, радио ХХХХХ ли е? – Да, кажете? – Намерих портфейл с 3000 евро, 1200 долара и 500 лв. Вътре има и лична карта на Георги И. – И?! – Ами ако може да го поздравите с една хубава песен… 

***
 
Адвокат лежи на смъртно легло в болницата. Негов приятел, дошъл на посещение, го заварва да прелиства Библията. - Какво правиш? - попитал го той. - Търся вратичка, не може да не са оставили! - отвърнал му адвокатът.
 
***
 
- Имам две новини, добра и лоша.- Целият съм в слух.- Разделяме се, повече не ми пиши и не ме търси!- Разбрах. А каква е лошата?
 
***
 
- Ало, 112?- Да, 112, кажете моля?- Съседите продават канабис!- Как така продават?- Ами, така! По 6 лв. дозата!- Купувайте, не е скъпо!
 
***
 
Учителят пита Иванчо: -Иванчо, колко е 8 по 9?-Нищо не се чува господине!-Попитах те колко е 8 по 9?-Наистина, господине, нищо не се чува от тук!-Иванчо престани да ме мотаеш! Даи да си сменим местата, да видиш че се чува идеално!-Добре!-Я сега кажете господине откога се срещате с майка ми?-Вярно Иванчо!От тук нищо не се чува.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още по темата: смяхзабавлениевицове
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
54
 
! Отговори
Жокер преди 6 години
Вратата на фризьорски салон се отваря, подава се една женска глава и пита без да влиза-Извинете колко струва едно подстригване горе-долу?Фризьора:- Горе 10 лева, долу не подстригвам.
16
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Говорят си двама руски ***.аси-Искам да съм линейка в Москва,цяла ден да ме отварят и затварят,да влизат и да излизат от мене,а аз само да викам-Иуиуиуиууууууууууу.А аз-казал другия-искам да да съм футболист,да играя на финала на Световното в Русия,да изпусна дузпа в 90-тата минута,и цялата публика да крещи-Да та е.ба в газа!
15
21
 
14
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
Борисов,Нинова и Доган се случило да умрат по едно и също време.Явяват се те пред Св.Петър и влизат един по един.Първа влиза Нинова,Св.Петър пита:-Крадеше ли от народа и държавата?-Не!-Отговаря Нинова.- Лъжкиня!В ада!-Нарежда Св.Петър.Борисов и Доган питат какво е станало и тя им казва. Влиза Дога.- Карадеше ли от народа и държавата ? - Пита Св. Петър.- Е,крадях.-Отговаря Доган.-Наглец!В ада!-Нарежда Св. Петър.Влиза Борисов.-Крадеше ли?-Крадях много,но с отвращение.-Отговаря Борисов!-Наглец лъжец!В ада!
14
32
 
11
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
Един топъл и един стоплен в нова ревизия:Путин и Тръмп веднъж се напили безпаметно заедно. За да покаже колко голям мъж е, Тръмп грабнал една бензинова резачка за дърва и казал:- Виж какво мога да направя ! - И си отрязал левия крак.За да не остане по-назад, Путин грабва резачката от пищящия Тръмп и казва:- Това нищо не е! Гледай аз какво мога! - И си отрязал главата.
13
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Решил Георги Иванов -Гонзо да се застреля.Стрелял......и не уцелил
12
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
-Абе Моше , тоя Давид голям ***.ераст се оказа.- Защо, пари ли ти дължи?- Не бе спокойно, в добрия смисъл на думата.
11
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този, който е казал, че няма срамна работа, явно не е гледал български футбол...
10
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В чата: - А колко си висока? - 145. - Ти си една малка принцеса! А колко тежиш? - Тежа още по-малко, само 120.
9
12
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лавров:- Мей разпространява слух по целия свят, че е бременна.Путин:- Това е невъзможно - научно и медицински! И всички ли пак обвиняват мен и за това?!
8
1
 
59
 
! Отговори
Вълнаро преди 6 години
Първи, ето ти моя любим:- Докторе, уапа ме змия!- Къде те ухапа?- Зад трафопосто!- Не бе, питам те за какво те ухапа!- Па те така, за нема нищо :)))
7
1
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пияница се качил в рейс,огледал се и се провикнал:-Всички отзад са олиг.*.френи,тея в средата са ид.*.оти,а тея отпред са ****ераси...Шофьорът набил спирачки,отишъл при него,хванал го за врата и казал:-Я кажи бе,кои,кои са ****ераси???А пияндето се огледало и казало:-Абе брато,ти такива спирачки наби,че всички се омешаа...
6
29
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лежи си Путин на моравата,дъвче сламки трева и си мисли-Господи,защо не си ме създал един вол,толкова трева щях да изпаса,цялата Земя да огриза като скакалец
5
6
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Събрал Господ Тръмп,Путин и Бойко-Така и так,утре идва края на света,вижте там,кажете на хората си,да се спасяват.Отива Тръмп Сената-Господа имам една добра и една лоша новина-лошата е че утре идва края на света,добрата е че САЩ пак ще спасят света.ВлизаПутин в Думата-Имам 2 лоши новини-едната е,че утре ще настъпи края на света,а другата-че Бог съществува.Отива Бойко в Парламента-Колеги има 2 добри новини-едната е че пак ме извикаха на най високо ниво,а другата-ГЕРБ ще управлявадо краяна света
4
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Двама евреи си говорят на кафе :- Гракхкрин,снощи ходих на публичен дом и голяма беда ме сполетя....,мъка,ужас,шок...зави ми се свят....-Какво толкова стана,Стхраман ?-Както чакам момичето на леглото и ,хоп,влиза дъщеря ми !-Лелееееее....и какво стана ?- Амиии.....,вече бях платил ....
3
14
 
26
 
! Отговори
ХАХАХАХАХАХАХА преди 6 години
Най-смешния виц:Онзи ден Макрон казал "Равен съм на Путин"АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
2
18
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най краткия Рублата поскъпва
1
1
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кажете някой виц в коментарите защото тези са малко тъпички