Топ 8 от най-смешните вицове... А смехът е здраве!

Имам две новини, добра и лоша. Целият съм в слух!
19 апр 2018 09:10,
42
Топ 8 от най-смешните вицове... А смехът е здраве!
Снимка: Pixabay

Слушател звъни в радио: – Ало, радио ХХХХХ ли е? – Да, кажете? – Намерих портфейл с 3000 евро, 1200 долара и 500 лв. Вътре има и лична карта на Георги И. – И?! – Ами ако може да го поздравите с една хубава песен… 

***
 
Адвокат лежи на смъртно легло в болницата. Негов приятел, дошъл на посещение, го заварва да прелиства Библията. - Какво правиш? - попитал го той. - Търся вратичка, не може да не са оставили! - отвърнал му адвокатът.
 
***
 
- Имам две новини, добра и лоша.- Целият съм в слух.- Разделяме се, повече не ми пиши и не ме търси!- Разбрах. А каква е лошата?
 
***
 
- Ало, 112?- Да, 112, кажете моля?- Съседите продават канабис!- Как така продават?- Ами, така! По 6 лв. дозата!- Купувайте, не е скъпо!
 
***
 
Учителят пита Иванчо: -Иванчо, колко е 8 по 9?-Нищо не се чува господине!-Попитах те колко е 8 по 9?-Наистина, господине, нищо не се чува от тук!-Иванчо престани да ме мотаеш! Даи да си сменим местата, да видиш че се чува идеално!-Добре!-Я сега кажете господине откога се срещате с майка ми?-Вярно Иванчо!От тук нищо не се чува.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още по темата: смяхзабавлениевицове
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Вълнаро
36
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Двама бушмени се срещат в джунглата, единият целия в кръв и рани. "Кво стана бе, къде се преби?", пита го единия. "Ааа, никъде, издялках си нов бумеранг и сега не мога да си изхвърля стария"
35
21
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая "медия" съвсем е западнала, щом започна да си пълни страницата с вицове.
34
2
 
46
 
! Отговори
АЗ преди 5 години
Къцито ли ви ги даде тия "вицове"?
33
5
 
33
 
! Отговори
Последен виц преди 5 години
Идея за БГ старт ъпПосетител в секс шоп- "Имате ли надуваеми депутати,кметове,общински съветници?
32
2
 
39
 
! Отговори
Бай Ой преди 5 години
В Автобус:- Госпожице, хванете се за дръжката, че ще паднете!- Спокойно Господине, хванала съм се;- Абе вие сте се хванала, ама аз след малко слизам!
31
3
 
30
 
! Отговори
Bond преди 5 години
Интервю за работа в мобилен оператор. Питат кандидата:- Баща ви ревнив ли е?- Това пък какво общо има?!?!- Много от нашите клиенти ще искат да спят с майка ви.
30
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българите създали компютър, които може да отговаря на всеки въпрос. На 99.9% от въпросите отговорът бил:
29
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Почивка на влака в Каспичан. Девойка блондинка слиза да се разтъпче и гледа един старец продава рози.- Мноо са ти убави червените рози, дядо.- Аааа и белите са, и белите са!- Ибе ми са, ама нямам време, ще изпусна влака...
28
9
 
7
 
! Отговори
Mda преди 5 години
И от мен Един: " Играят на голф Исус Моисей и един старец. Първи бие топката Моисей: топчето прелита и се насочва към едно езерце, но Моисей го поглежда строго вдига стика за голф и езерцето се разтваря и застава на една педя от дупката. Втори играе Исус: бие и топчето право към езерцето. Поглежда Исус благо топчето и то по водата по водата и аха да падне в дупката. Накрая стареца засилва и топчето право в езерцето. Стоят тримата и мълчат по едно време малка рибка захапва топчето после голяма захапва малката и топчето изхвърча над водата и се появява орел вдига всички във въздуха. Изведнъж се
27
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ауууу.....,какво грозно бебе !!!!!Моля ви ,не обиждайте детето ми !!Уууппппссс.........съжалявам.....,простете,...не знаех ,че сте му баща !!Майка съм му !!!!
26
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На тренировка на нац.отбор по футбол топката прелетяла над оградата и се забила право върху един мравуняк.Чийзъса отишъл, засилил се, ритнал, вдигнали се прах, пясък, сламки, мравки, чакъл, , топката оснанала на същото място. Това се повтаряло няколко пъти.Две мравки седяли на тапката и наблюдавали трагедията от първа линия. Едната казала:- Кво ще правим бе, тоя с татусите изби цялато село, къде да се скрием?- Абе за теб не знам, ама аз остявам на топката.
25
3
 
37
 
! Отговори
Stefka преди 5 години
Една жена се качила на автобуса с бебето си.Шофьорът и казал:-Уффф това е най-грозното бебе,което някога съм виждалЖената се разплакала и отишла в задната част на автобуса.Непознат мъж на съседната седалка я попитал защо плаче а тя му казала:-Шофьорът на автобуса ме обиди!Мъжа и казал:-Отиди да му кажеш,че е ***.Аз ще държа маймунката.
24
2
 
58
 
! Отговори
Берлин преди 5 години
Жена към мъжа си:-Скъпи, ти делиш децата и едното го обичаш повече!-Абсурд! Кое? Гошко или дебелото?
23
0
 
49
 
! Отговори
Берлин преди 5 години
- Здравей Иванов, какво става с теб, преди беше дебел, сега си слаб, беше нисък .. а сега висок, беше плешив - сега рус?!- Извинете, но аз не съм Иванов!- Леле, вече не си и Иванов?!
22
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
реклама на козметично студио :УВАЖАЕМИ МИНУВАЧИ ПО ТРОТОАРА,МОЛЯ НЕ НАЛИТАЙТЕ НА КЛИЕНТКИТЕ ,КОИТО ИЗЛИЗАТ ОТ СТУДИОТО,ИЗ М3ЖДУ ТЯХ МОЖЕ ДА Е ВАШАТА БАБА !
21
10
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко и Цецко били на лов,замръкнали в някакво малко село,приютил ги един стар дядо,нахранил ги напоил ги,наспали.На сутринта,Бойко,казал на дядото-Дядо,много сме балгодарни,кажи какво можем да ти помогнем-Абе,имах една кравка,ама умря...Цецо,пиши на дядото една млада крава от нашата власт.Друго?-Ами момчета,къщата протече,стара е-Цецо,пиши веднага на дядото една нова къща-Друго?-Абе момчета,вече одъртях,не ми става.....ЦЕЦО,ЗАДРАСКАЙ ВСИЧКО И ПИШИ НА ДЯДОТО ЕДИН ГОЛЯМ ХУ ,,Й ОТ НАШАТА ВЛАСТ
20
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един гай отишъл на лекар заради спин и лекаря му казал:- Изяждяш 2 кила круши, после 2 кила кайсии и после обръщаш 2 л боза на гладно!- Сериозно ли само това ... и ще ми помогне?- Не, ама ще разбереш за кво се използва ***!
19
4
 
9
 
! Отговори
Това не са вицове преди 5 години
Поне един смешен виц защо не публикуваха?!Уф, грешка, защо не публикуваха поне един виц без значение колко е смешем?
18
5
 
34
 
! Отговори
Любо преди 5 години
У Враца у киното. Показват "Приключенията на Зоро".Баш у най-критичнио момент коги Зоро са дуелира със сабя срещу наобиколилите го 6-7 омразе са чуа развлънуван вик:"Баце Зороуу, варди са!