Седмичен любовен хороскоп. Какво ви очаква?

Изненади за Овните, нищо ново за Близнаците...
23 апр 2018 18:35, Криси Табачка
3
Седмичен любовен хороскоп. Какво ви очаква?
Снимка: Pixabay

Овен 

С приятни изненади ще запомните тази седмица, особено ако все още търсите личността на сърцето си. Ще имате богат, но може би и труден избор. Хубавото е, че ще разполагате с достатъчно време и не е нужно да бързате с окончателното си решение.Имащите приятел/ка ще могат да стабилизират отношенията и да изгладят различията си. Периодът е подходящ за анализ на връзката и разумен подход към промяна, ако прецените, че е необходима. Следвайте принципите си, а не чужди съвети.
  
Телец
 
Ориентирайте усилията си към ежедневните задължения, а не към личните отношения. Като цяло в личен план емоциите ще са незначителни и по-скоро неприятни, отколкото удовлетворяващи. Ако решите да налагате мнението си или да проявявате капризи може да се случи и непоправимото. Връзката ви да се разпадне толкова бързо, колкото не сте си представяли. Не давайте и поводи за ревност, ефектът ще е още по-ужасен.Самостоятелните представители на вашия знак са в по-благоприятна позиция. Едва ли ще бъдат повлечени от бурните вълни на любовните емоции, но пък и няма да имат неприятности, нито излъгани очаквания.
 
Близнаци
 
Нищо ново няма да се случи през тази седмица, което да се отрази върху личните ви, романтични и любовни преживявания. Ситуацията ще е такава, каквато е била до момента и каквато я познавате. Препоръчително е да намалите контактите с гаджето си, да разредите срещите и да се занимавате предимно с текущите си задачи. Не се опитвайте да се запознавате с нови хора. Няма да създадете трайна връзка и няма да отговорят на очакванията ви.Онези от вас, които все още не са попаднали на подходящата личност може да се почувстват малко тъжни, но място за отчаяние няма. Любовта се крие зад всеки ъгъл и ще ви изненада тогава, когато най-малко очаквате. 
 
Рак
 
Представителите на вашия знак са силно чувствителни, прекалено емоционални и имат нужда от подкрепа. За вас е особено важно да си осигурите подходящ спътник. За съжаление, ако все още не сте попаднали на търсената личност, то едва ли ще се случи и през тази седмица. Не очаквайте драматични промени в житейския си път, но и не си губете времето в самосъжаление и въздишки.Ориентирайте усилията си към повишаване на знанията и усвояване на нова информация. А може би и към нещо непознато, което ще ви заинтригува и би могло да се превърне в новото ви хоби? Така, покрай хобито и неформалните си занимания, рано или късно ще попаднете във водовъртежа на бурните любовни емоции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
4
 
! Отговори
до Хората преди 5 години
Не сме зодии
2
0
 
4
 
! Отговори
ас -ТРОЛ -ох преди 5 години
Господин ИСТИНА,Не ми хулете бизнеса: за дневен хороскоп получавам САМО 50 лв, за месечен - САМО 500, а за годишен - САМО 2000. Знайте ли колко много работя- всеки ден получавам 100 заявки и 50 телефонни обаждания. Да не е лесно да ръководя човешкитете съдби, а?!
1
1
 
6
 
! Отговори
Истина преди 5 години
Стига глупости на планетата има 7 милиарда човека и 12 зодии. Все едно 1 зодия се отнася за 530 милиона човека. А животните също се раждат и имат зодии. Сега ще кажете, че и за тях се отнася.