Зодиите, които твърде много се обичат

Кои са най-самовлюбените, според астрологията...
25 апр 2018 20:29, Петя Славова
8
Зодиите, които твърде много се обичат
Снимка: pexels.com

Има хора, които са напълно погълнати от личността си. Те се грижат само за себе си и рядко се замислят за другите хора. Смятат едва ли не, че светът се върти около тях. Това са хора с огромно его и когато става дума за вземане на решения, те винаги се съобразяват първо със собствените си нужди, вкусове, мисли, чувства и желания, забравяйки за съществуването на другите хора.

Самовлюбеният човек може да бъде изтощителна компания, защото той се нуждае от непрекъснато внимание и рядко говори за неща, които нямат нищо общо с него.

Ако вярвате, че зодиакалният знак на някого може да разкрие личността му, то доверете се на астрологията, за това кои зодии са най-погълнати от себе си.

Овен (21 март - 19 април)

Тази зодия е една от най-нарцистичните. Почти всички представители на Овен са, хем егоцентрични, хем са егоисти. Те правят нещата по своя си начин и не се отказват докато не получат това, което искат. Когато става дума за вземане на решения, човекът Овен се съобразява само със себе си и обикновено не се вслушва в чуждото мнение. Овните понякога са толкова самовлюбени, че забравят за нуждите на близките си.

Телец (20 април - 20 май)

Телците също обичат да се съобразяват преди всичко със себе си. Те са егоисти, които често са направо алчни. Те не желаят да правят компромиси и смятат, че техните проблемите са най-големите и най-важните, а проблемите на всички останали нямат значение. Телците също така може да бъдат супер нехайни , когато от тях се очаква да обърнат внимание на това, което другите хора чувстват, мислят или искат.

Вижте кои са останалите в Tialoto.bg


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Истината преди 11 месеца
едни прекалено се обичали, други пък постоянно се развеждали.. пълни Измислици
6
0
 
1
 
! Отговори
Dimitrina преди 11 месеца
За да се чувстваш добре в кожата си трябва да се харесваш и да се обичаш. Ако не - ти си с ниско самочувствие и си "набавяш" харесване и обич от другите хора. А да си зависим, означава, че си слаб. Егоцентризмът, обаче, нито е обич, нито е харесване. То е егоизъм и нарцисизъм, някаква мания за величие, че твоята личност е най-важната и нищо и никой не е по-важно от теб. Ние всички се обичаме, но ако си се прехласнал по себе си - бъди готов или да те сложат на мястото ти, или да си вечно сам...
5
0
 
9
 
! Отговори
б преди 11 месеца
Аз тепърва се уча да обичам себе си, досега живеех за другите, съобразявах се предимно с техните изисквания, нужди, желания, мнения. Разбрах колко нездравословно за мен е това.
4
1
 
3
 
! Отговори
....... преди 11 месеца
До Всички се обичат 2 . moje bi e taka naistina
3
3
 
7
 
! Отговори
Виктор преди 11 месеца
За Овен което е написано е напълно вярно,точно такива са!
2
3
 
12
 
! Отговори
Всички се обичат преди 11 месеца
Всички се самообичат, няма човек, който да не обича себе си. От страни може да изглежда, че някой обича други хора повече от себе си, но това никога не е така. Изключение има само за децата, защото са наше продължение, но това няма нищо общо със зодиите.
1
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Най вече козирог