Зодиите, които обичат домашния любимец повече от половинката

Има и изключения, разбира се
10 май 2018 18:45,
12
Зодиите, които обичат домашния любимец повече от половинката
Снимка: pexels.com

Някои представители на определени зодиакални знаци са по-склонни да се доверят на домашния си любимец, отколкото на човека, с когото живеят. Става въпрос за зодиите, които по-трудно допускат до сърцето си човешко същество, но го правят безрезервно за очарователния си космат приятел.

Хората от тези зодии се привързват страшно много към кучето си и го възприемат наистина за най-добрия си приятел, който им носи радост, кара ги да се чувстват необходими, показва им съпричастност и т. н.

Ето и кои са тези 5 зодии:

1. Близнаци

Неприязънта на Близнаците към обвързването е причина те да са склонни да формират по-силна връзка с кученцето си, отколкото с партньора си. Невротичната природа на хората от тази зодия ги кара да са по-непоследователни и нерешителни – факт, който често им създава проблеми в любовта. Всичко това ги кара да издигат емоционални бариери по отношение на важните хора в живота си, но тези бариери лесно падат при вида на милото им куче.

2. Рак

Раците имат тенденция да бъдат по-емоционални и чувствителни от другите зодиакални знаци, което означава, че те са докачливи – сърдят се и се цупят лесно. Тъй като кучетата не могат да направят болезнени забележки и коментари по техен адрес, хората от тази зодия се чувстват по-комфортно с четириногите си приятели, поне на емоционално ниво. Песимистичната и подозрителна природа на представителите на зодия Рак ги тласка към това те да вярват повече на животното, отколкото на човека.

Вижте кои са останалите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На мен не ми излизат излизат ми само близнаци и рак другите три къде са нали пише 5 зодии не ги виждам , къде да натисна???😦
7
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На мен не ми излизат излизат ми само близнаци и рак другите три къде са нали пише 5 зодии не ги виждам , къде да натисна?
6
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На мне не ми излизат излизат ми само близнаци и рак другите тти къде са нали пише 5 зодии не ги виждам къде да натисна?
5
1
 
2
 
! Отговори
Dimitrina преди 5 години
Няма никаква грешка! Скорпион съм и обичам своите котки и кучета повече, от който и да е човек! Знам, че, може би, не е честно към хората, които са около мен, но какво да направя 😀?.. Това е! Никога, никога, никога моите любими същества няма да ме предадат! Аз тях - също. Това е повече от причина, нали?
4
3
 
4
 
! Отговори
ха преди 5 години
Имате грешка за скорпионите- те не могат да обичат, дори и кучета!
3
2
 
8
 
! Отговори
РАЦИ- УЖАССССССССССС преди 5 години
РАЦИТЕ СА НАЙ-ДОСАДНИТЕ СЪЩЕСТВА НА ПЛАНЕТАТААААААААА
2
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рак са толкова позитивни авторката къде пък ти го роди главата, че са песимист. Ясно! Толкова познаваш рак.
1
2
 
8
 
! Отговори
Така е преди 5 години
Без кучета , цветя и тъща в къща.