Топ 5 лъжи на мъжете, които кръшкат

Вижте какво казват най-често, за да се оправдаят
11 май 2018 22:44, Криси Табачка
63
Топ 5 лъжи на мъжете, които кръшкат
Снимка: Pixabay

Някога случвало ли ви се е да бъдете с нечестен партньор? Е, знаете, че изневярата обикновено върви ръка за ръка с многобройни извинения и често дори нападки, породени от чувство на вина.

 
Факт е, че често се случва изневеряващият мъж да внуши чувство на вина на своята половинка, само и само за да се защити от евентуална конфронтация.
 
Представяме ви най-честите лъжи, които мъжете изричат, когато изневеряват на своите половинки.
 
1. Тя е тази, която се интересува от мен
 
Когато забележите гаджето си да пише на друга или да обръща специално внимание на жена, определено имате основание да попитате какво се случва. Когато ги хванете „в крачка“, те бързат да се защитят. Подобна реплика обикновено се опитва да внуши чувството, че друг човек има интерес, но не и той самият. Особено ако се опита да обясни, че просто отговаря от любезност.
 
2. Ти беше заета
 
Това е едно от най-честите оправдания, които изневеряващите мъже използват, особено когато разберете, че е излезнал с момиче. Оправданието, че всички са били заети и единствено друго момиче е било свободно, пък много му се излизало... не звучат много реални.
 
3. Внушаваш си!
 
Това е едно от най-честите оправдания, които мъжете използват, за да прехвърлят вина на своите приятелки. „Тя е просто приятелка“ често се оказва нещо повече, затова имайте едно наум, когато чуете подобна реплика.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лъжат, че имат газове, а отиват в клозета да галят тръбата!
44
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отричаш до край! Дори и да те хванат на калъп ще кажеш , че не ти е станал !!
43
0
 
3
 
! Отговори
Тъп автор преди 5 години
*** смешната статия, пълна глупост. Ако ти кръшкат и ти е кофти или само така си "внушаваш" си търси причината в теб! Не карай хората да се подвеждат по твоите простотии.
42
6
 
3
 
! Отговори
младен преди 5 години
"2. Ти беше заета"Еми то си е така, като е заета..следващата.
41
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разпад на обществото е това и ще се затрием - после децата нацисти, гърмят по стадионите и се дрогират , а работници нямало.
40
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По-добре да си вярваме, защото ако не си вярваме ще започнем да се следим, а когато започнем да се следим - ще се хванем...
39
1
 
12
 
! Отговори
До Самуил Донев преди 5 години
Ходи си лекувай сексуалната обсесия в специализирана клиника в САЩ. Кога обръщаш внимание на децата си като само секс ти е в главата ? Кога ходиш на работа, за да печелиш пари за издръжката им ? Ами тя жена ти затова си е намерила друг няма да гледа как децата й едвам оцеляват. Когато жената си има друг тя внася вкъщи, тоест е на печалба (преценила е риска и съответно ползата). Когато мъжът е жeнкap, той изнася от къщи: другите жени няма да лягат бадева с женен и обвързан мъж.
38
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чисто и просто те зачертава от живота си. Нито се знаете, нито се познавате.
37
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Зависи, как са се разделили! Както предават с мъдростта си дами."Няма нищо по-страшно от това жена да те намрази!"Нали ти е ясно, че да се стигне до подобно ниво на общуване тона и епитетите са заели връх.
36
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дано си прав. Защото моят опит (а имам такъв) говори обратното. Малко жени прекъсват наистина окончателно връзките си с миналото. Особено, ако тези връзки са си заслужавали донякъде. Ама може пък при теб да се е получило.
35
0
 
9
 
! Отговори
Самуил Донев преди 5 години
Тя сега е с мен. Другото е старо забравено.Ако чакаш жена да те обича, кога я биеш със саксия и я галиш с цвете забрави.
34
6
 
4
 
! Отговори
Самуил Донев преди 5 години
Не съм суров с нея. И тя се превърна в нимфоманка с мен. Два пъти дневно и някакви множествени оргазми прави. Много си допаднахме в секса с неяоще, като се запознахме.След, това секса ни се превърна в любов. Това ни разпали страстите. След това се влюбихме един в друг тя много започна да ме обича и аз нея. Тази жена, като обича е огън и страст. Аз свикнах с нея. А..., и тя е сладка особено като ми се сърди. Аз обичам да се сдобрява с нея защото е "буря" от емоции.
33
3
 
4
 
! Отговори
До Самуил преди 5 години
Братко прави каквото те учи главата. Твоята си. Явно си много благ човек. Повечето не го можем това.
32
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жената трябва да се държи в емоционален страх и в постоянен комплекс за малоценност. За съжаление от друго не разбират. Дори мачо с яки кинти ще извръткат, защото жените презират прояви на слабост! Жената обича да е владяна от господар, а не от либерален и коректен тип. Бъдете сурови и безпощадни, и ще имате доволна жена. Знам, че е непонятно за повечето, но това е реалността.
31
0
 
5
 
! Отговори
Самуил Донев преди 5 години
За какво са ми тези чонки? Аз правя по два пъти на ден любов, въобще чонките не са за мен.
30
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Самуиле, ти си обсебен! Повечето биха се махнали от такава жена... Жени има достатъчно и даже в излишък! Виж, стойностните мъже са кът. Ти си топъл човек, пазара ще те усвои за 24 часа. Само излез в някое нощно заведение с латино, и ти гарантирам че до 15 минути поне две загорели трийсе годишни чонки ще те забиват на конкурентна основа! После знаеш как е... Е! Изборът си е твой!
29
2
 
1
 
! Отговори
Самуил Донев преди 5 години
Иска още едно дете да си направим. Правим го. Такава любов показва, пред мен че е просто невероятна.
28
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не иска да те напуска, защото няма къде да отиде. Просто няма по-добър вариант. Ако имаше нямаше да те бави и минута. Жените са много по-жестоки от нас.
27
7
 
4
 
! Отговори
Самуил Донев преди 5 години
Разбрах че жената показва друго лице пред мъжа и съвсем друго пред приятели и колеги. Като си помисля какъв секс е правила шест години и три месеца във всичките му краски и ми е болно. Но минава. Буди се до мен. С мен е. Не иска и да чува да ме напуска.
26
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един колега, около две години след като жена му изневери с друг колега, купи още един апартамент и уж да се пренесат в него, ама той след два три дена се върна в стария и смени бравата. Шантава работа, ама я остави жена си да плаща ипотеката на новия. Оная иска пари от всичко дето познава, ама май никой не и даде, освен жената на шефа чух че и дала триста лева. Колегата се събра с първата си любов и отстрани изглеждат щастливи... Знам ли! Явно сме направени за точно определен човек.