Топ 5 лъжи на мъжете, които кръшкат

Вижте какво казват най-често, за да се оправдаят
11 май 2018 22:44, Криси Табачка
63
Топ 5 лъжи на мъжете, които кръшкат
Снимка: Pixabay

Някога случвало ли ви се е да бъдете с нечестен партньор? Е, знаете, че изневярата обикновено върви ръка за ръка с многобройни извинения и често дори нападки, породени от чувство на вина.

 
Факт е, че често се случва изневеряващият мъж да внуши чувство на вина на своята половинка, само и само за да се защити от евентуална конфронтация.
 
Представяме ви най-честите лъжи, които мъжете изричат, когато изневеряват на своите половинки.
 
1. Тя е тази, която се интересува от мен
 
Когато забележите гаджето си да пише на друга или да обръща специално внимание на жена, определено имате основание да попитате какво се случва. Когато ги хванете „в крачка“, те бързат да се защитят. Подобна реплика обикновено се опитва да внуши чувството, че друг човек има интерес, но не и той самият. Особено ако се опита да обясни, че просто отговаря от любезност.
 
2. Ти беше заета
 
Това е едно от най-честите оправдания, които изневеряващите мъже използват, особено когато разберете, че е излезнал с момиче. Оправданието, че всички са били заети и единствено друго момиче е било свободно, пък много му се излизало... не звучат много реални.
 
3. Внушаваш си!
 
Това е едно от най-честите оправдания, които мъжете използват, за да прехвърлят вина на своите приятелки. „Тя е просто приятелка“ често се оказва нещо повече, затова имайте едно наум, когато чуете подобна реплика.
 

63
Още по темата: мъжеизневери
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Лъжат, че имат газове, а отиват в клозета да галят тръбата!
45
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Отричаш до край! Дори и да те хванат на калъп ще кажеш , че не ти е станал !!
44
0
 
3
 
! Отговори
Тъп автор преди 8 месеца
*** смешната статия, пълна глупост. Ако ти кръшкат и ти е кофти или само така си "внушаваш" си търси причината в теб! Не карай хората да се подвеждат по твоите простотии.
43
6
 
3
 
! Отговори
младен преди 8 месеца
"2. Ти беше заета"

Еми то си е така, като е заета..следващата.
42
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Разпад на обществото е това и ще се затрием - после децата нацисти, гърмят по стадионите и се дрогират , а работници нямало.
41
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
По-добре да си вярваме, защото ако не си вярваме ще започнем да се следим, а когато започнем да се следим - ще се хванем...
40
1
 
12
 
! Отговори
До Самуил Донев преди 8 месеца
Ходи си лекувай сексуалната обсесия в специализирана клиника в САЩ. Кога обръщаш внимание на децата си като само секс ти е в главата ? Кога ходиш на работа, за да печелиш пари за издръжката им ? Ами тя жена ти затова си е намерила друг — няма да гледа как децата й едвам оцеляват. Когато жената си има друг — тя внася вкъщи, тоест е на печалба (преценила е риска и съответно ползата). Когато мъжът е жeнкap, той изнася от къщи: другите жени няма да лягат бадева с женен и обвързан мъж.
39
6
 
9
 
! Отговори
....... преди 8 месеца
na vsi4ko sum se nagledala i sum se naslu6ala .
38
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Чисто и просто те зачертава от живота си. Нито се знаете, нито се познавате.
37
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Зависи, как са се разделили! Както предават с мъдростта си дами.
"Няма нищо по-страшно от това жена да те намрази!"
Нали ти е ясно, че да се стигне до подобно ниво на общуване тона и епитетите са заели връх.
36
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Дано си прав. Защото моят опит (а имам такъв) говори обратното. Малко жени прекъсват наистина окончателно връзките си с миналото. Особено, ако тези връзки са си заслужавали донякъде. Ама може пък при теб да се е получило.
35
0
 
9
 
! Отговори
Самуил Донев преди 8 месеца
Тя сега е с мен. Другото е старо забравено.
Ако чакаш жена да те обича, кога я биеш със саксия и я галиш с цвете забрави.
34
6
 
4
 
! Отговори
Самуил Донев преди 8 месеца
Не съм суров с нея. И тя се превърна в нимфоманка с мен. Два пъти дневно и някакви множествени оргазми прави. Много си допаднахме в секса с неяоще, като се запознахме.След, това секса ни се превърна в любов. Това ни разпали страстите. След това се влюбихме един в друг тя много започна да ме обича и аз нея. Тази жена, като обича е огън и страст. Аз свикнах с нея. А..., и тя е сладка особено като ми се сърди. Аз обичам да се сдобрява с нея защото е "буря" от емоции.
33
3
 
4
 
! Отговори
До Самуил преди 8 месеца
Братко прави каквото те учи главата. Твоята си. Явно си много благ човек. Повечето не го можем това.
32
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Жената трябва да се държи в емоционален страх и в постоянен комплекс за малоценност. За съжаление от друго не разбират. Дори мачо с яки кинти ще извръткат, защото жените презират прояви на слабост! Жената обича да е владяна от господар, а не от либерален и коректен тип. Бъдете сурови и безпощадни, и ще имате доволна жена. Знам, че е непонятно за повечето, но това е реалността.
31
0
 
5
 
! Отговори
Самуил Донев преди 8 месеца
За какво са ми тези чонки? Аз правя по два пъти на ден любов, въобще чонките не са за мен.
30
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Самуиле, ти си обсебен! Повечето биха се махнали от такава жена... Жени има достатъчно и даже в излишък! Виж, стойностните мъже са кът. Ти си топъл човек, пазара ще те усвои за 24 часа. Само излез в някое нощно заведение с латино, и ти гарантирам че до 15 минути поне две загорели трийсе годишни чонки ще те забиват на конкурентна основа! После знаеш как е... Е! Изборът си е твой!
29
2
 
1
 
! Отговори
Самуил Донев преди 8 месеца
Иска още едно дете да си направим. Правим го. Такава любов показва, пред мен че е просто невероятна.
28
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Не иска да те напуска, защото няма къде да отиде. Просто няма по-добър вариант. Ако имаше нямаше да те бави и минута. Жените са много по-жестоки от нас.
27
7
 
4
 
! Отговори
Самуил Донев преди 8 месеца
Разбрах че жената показва друго лице пред мъжа и съвсем друго пред приятели и колеги. Като си помисля какъв секс е правила шест години и три месеца във всичките му краски и ми е болно. Но минава. Буди се до мен. С мен е. Не иска и да чува да ме напуска.