Топ 5 лъжи на мъжете, които кръшкат

Вижте какво казват най-често, за да се оправдаят
11 май 2018 22:44, Криси Табачка
63
Топ 5 лъжи на мъжете, които кръшкат
Снимка: Pixabay

Някога случвало ли ви се е да бъдете с нечестен партньор? Е, знаете, че изневярата обикновено върви ръка за ръка с многобройни извинения и често дори нападки, породени от чувство на вина.

 
Факт е, че често се случва изневеряващият мъж да внуши чувство на вина на своята половинка, само и само за да се защити от евентуална конфронтация.
 
Представяме ви най-честите лъжи, които мъжете изричат, когато изневеряват на своите половинки.
 
1. Тя е тази, която се интересува от мен
 
Когато забележите гаджето си да пише на друга или да обръща специално внимание на жена, определено имате основание да попитате какво се случва. Когато ги хванете „в крачка“, те бързат да се защитят. Подобна реплика обикновено се опитва да внуши чувството, че друг човек има интерес, но не и той самият. Особено ако се опита да обясни, че просто отговаря от любезност.
 
2. Ти беше заета
 
Това е едно от най-честите оправдания, които изневеряващите мъже използват, особено когато разберете, че е излезнал с момиче. Оправданието, че всички са били заети и единствено друго момиче е било свободно, пък много му се излизало... не звучат много реални.
 
3. Внушаваш си!
 
Това е едно от най-честите оправдания, които мъжете използват, за да прехвърлят вина на своите приятелки. „Тя е просто приятелка“ често се оказва нещо повече, затова имайте едно наум, когато чуете подобна реплика.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още по темата: мъжеизневери
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
4
 
13
 
! Отговори
Dimitrina преди 5 години
Не! За наглеците е важно да не ги хванат. Пазят си гърба, но също и им пазят гърба. Така "тръпката" е по-силна и за двамата. А, ако ги хванат, а просто няма как да не ги хванат, защото нищо на този свят не продължава вечно, дори и лъжата - не слушайте никакви обяснения! Този, който ви лъже - пак ще ви излъже! Тръгнете си! Не слушайте! Забравете! Нищо не е по-безсмислено от връзка с предател!
4
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато един мъж иска да бъде с една жена я чака при всички обстоятелства, независимо от време и разстояние. Всичко друго са лъжи за наивни дами.Държи ли ви един мъж на "празни ясли" в очакване да сте нещо да се случи повече, между вас,време е да се осъзнавате и преориентирате към друг мъж, който няма да е толкова измамен в действията си спрямо вас.
3
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато един мъж иска да бъде с една жена я чака при всички обстоятелства, независимо от време и разстояние. Всичко друго са лъжи за наивни дами.Запичне ли един мъж да ви държи на "празни ясли" Време е да се осъзнавате и преориентирате към друг мъж, който няма да е толкова измамен в действията си спрямо вас.
2
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да е много н, агъл за да ви каже "ти беше заета" ако иска да е с вас ще ви чака. Колкото трябва!Просто иска да го оставите, но не знае, как да ви го каже.
1
1
 
38
 
! Отговори
Важен пропуск преди 5 години
В текста липсва основната мъжка лъжа, изричана, когато го хванат на калъп: "Не е това, което изглежда!"