Топ 3 на най-подходящите зодии за Водолей

С кои знаци този знак ще има страхотна връзка?
14 май 2018 23:00, Eкип на Teenproblem
18
Топ 3 на най-подходящите зодии за Водолей
Снимка: Pixabay

Водолеите се смятат за зодията с най-напреднало мислене. 

Хората, родени под този знак, обичат нови идеи и прогреса, заради което се чувстват зле да вършат „остарели“ или твърде традиционни неща.
 
Те са велики хуманисти – влюбени са във всичко, което може да направи света по-добро място за хората, особено ако е и свързано с технологичен напредък.
 
Кои обаче са подходящи за техни половинки? Вижте сами.
 
1. Стрелец
 
Две свободни души с широко виждане и идеалистични убеждения. Стрелецът и Водолеят си пасват много добре. Яростният ентусиазъм на Стрелците затопля свежите и интелектуални Водолеи и благодарение на това са страхотен съюз.
 
Те са независими, енергични и страстни индивиди и се синхронизират прекрасно на всички нива – тяло, ум и дух.
 
2. Везни
 
Тяхното привличане на романтично и интелектуално ниво вълнува и стимулира сетивата им. И двата знака са идеалистични и социално осъзнати, така че могат да обсъждат проблемите, свързани с истина и справедливост. Техните стилове са значително различни, но всеки повърхностен конфликт се преодолява лесно. Уважението и взаимното признание създават солидна основа в приятелството, което е страхотно и за връзката между двамата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: зодиизодиакални знаци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
6
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
До Анонимен 7/ Някои от пишещите, се изживяват като ученици на проф.Балан,но едва ли са и на Песталоци.По -скоро са стандартни ,неолиберални простаци и самомнителни *** ,които просто няма какво ,а и не могат да коментират по дадена тема
9
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И пъpди.
8
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Водолеят се "връзва" чудесно с всички огнени и въздушни знаци. Не знам защо сте наблегнали точно на стрелеца. По принцип най-голямото астрологично приятелство е водолй-овен. Свободолюбивият водолей "раздухва" огъня на овена, а оптимизмът на овена обчекчава вечния водолейски песимизъм. Що се отнася до секса - водолей и лъв са много пикантна двойка. Но не съм професионален астролог.
7
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И върху тази глупост е работил цял екип?! Колки трябва да е ограничен човек за да се занимава с подобни безмислици, а още повече, за да им вярва. Промиват мозъците на масовия човечец с подобни безмислици, а държавата затъва все повече и повече. И навремето беше така. Лековерният народ зяпаше Кашпировски, докато комунистите източиха цялата държава до последната стотинка.
6
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не само, че не си особено умен, но си и неграмотен.
5
7
 
8
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
Водолей съм и съпругата ми казва,че умен ,но това било без полза защото не мога да изкарвам пари и съм житейски глупав.Тя самата е лъвица ,мълчелива ,работохоличка,която подчинените и я наричат "центурион".Вече толгова много години сме заедно.По принцип харесвам умните ,ителигентни,културни , образовани жени ,най-вече в моята или близка до моята възрастова група.Не разбирам как едно 30 годишно момиче се омъжва за 60 годишен мъж ,та той е на годините на баща И.Перверзно е.
4
1
 
6
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Необятна тема с неизвестен край
3
1
 
2
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
За това ли разправят че омразата е другото лице на любовта
2
0
 
3
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Що няма нищо за ceкca бе, Миша да не е отпуска
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Твоята е тъпомейй.