Зодиите и техните девизи, които ги разкриват (I част)

Овен, Телец, Риби... Какво е посланието им? Вижте!
17 май 2018 22:44, Теодора Драгоева
5
Зодиите и техните девизи, които ги разкриват  (I част)
Снимка: pexels.com

Ако някога сте се питали защо Близнаците са толкова влюбчиви, хората от зодия Рак - толкова чувствителни, Телците толкова стиснати, а Рибите толкова спокойни, то това е защото всяка зодия си има житейско мото, което описва най-ключовите качества на хората от този знак.

Прочетете по-долу какво е мотото на всяка една от 12-те зодии, както и посланието, което то изпраща.

Вижте и обяснение на всяко едно мото.

Овен - "Аз съм!"

Овен, е първият знак на Зодиака и не случайно той иска да остави следва в света! Хората от тази зодия са невероятно мотивирани и целеустремени и знаят точно какво искат да постигнат в живота. Те вярват сляпо в своя огромен потенциал. Овенът винаги поставя силен фокус върху себе си, като посвещава най-много енергия в постигането на личните си амбиции. Хората от този знак са изключително независими, пълни с енергия и много самоуверени. Овните са известни като смели и искрени хора, които никога не се крият зад лицемерие и лъжи.

Телец - "Аз притежавам!"

Телецът е управляван от Венера, планетата на любовта, привличането и красотата. Хората от този знак са чувствени и обичат да се радват на фините неща в живота, независимо дали става дума за гурме храна, за възхищение към красиви вещи, към хубава музика, наслада от приятен масаж и т.н. Телците са считани за най-големите материалисти в Зодиака, заради любовта си към скъпите неща. Но именно високото качество на живот им дава усещането за сигурност и стабилност, от които те се нуждаят. Хубавото е, че Телците се борят за своето мото. Бъдете сигурни, че зад фразата „Аз притежавам” се крие голямо упорство, търпение и усилия да  получат, това което желаят!

Вижте за останалите зодии в Tialoto.bg


5
Още по темата: астрологиядевиззодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
4
 
! Отговори
Ивета преди 7 месеца
За лъва съм съгласен. Вкъщи имам 2-ма. Вярно са много амбициозно. Чак ме измарят на моменти.
1
0
 
4
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 7 месеца
" Хората от този знак са супер амбициозни, много смели и абсолютно лоялни, което ги превръща във фантастични лидери, чиято щедрост и топлина вдъхновява околните."Съдейки по съпругата си ,това определение е доста точно.Като технически директор полага грижи за хората си и когато е нужно ги защитава.Зад гърба и нейните хора я наричат г-жа центурион.Изключително целенасочена и подредена.Разбира характера на хората и не можеш със сладки приказки да я заблудиш.Песимистка.Много високо IQ