Стихиите в зодиака. Кое е важно да знаем за тях?

Разберете повече за елементите в астрологията
21 май 2018 20:08, Теодора Драгоева
3
Стихиите в зодиака. Кое е важно да знаем за тях?
Снимка: pexels.com

Всеки един от 12-те знака в зодиака принадлежи към един от четирите природни елемента: вода, огън, земя и въздух. Тези класически елементи, присъщи за астрологията, определят черти, които са ключови за всеки от звездните знаци. Точно както тези елементи са от съществено значение за живота на Земята, те са и в основата на личностните черти на зодиите.

Независимо от различията си, в природата тези елементи работят перфектно в синхрон: огънят не може да пламне без въздух, а земята ще остане суха и безплодна без вода. По същия начин знаците в зодиака зависят един от друг по различни начини.

Видно е, че някои звездни знаци се разбират по-добре от други и това също зависи от това, към коя стихия принадлежат. Например зодиите от елементи огън и въздух често вървят добре заедно, тъй като въздушните личности разпалват страстта и креативността на огнените личности. По същия начин земните и водни знаци често се разбират отлично, тъй като водните знаци носят живот на земните, грижейки се за тях.

По-долу ще опишем всеки един от четирите елемента, показвайки кои знаци в зодиака принадлежат към него и какви са типичните му характеристики, свързани със стихията му.

Водните знаци: Риби, Рак и Скорпион

Точно като моретата, водните знаци могат да бъдат и спокойни и бурни. Те могат да таят вълни от емоции, имат много добра интуиция и като цяло най-умело следват инстинктите си, които ги тласкат обикновено в правилната посока. Ако човек от воден знак има някакво предчувствие за нещо – доверете му се. Често тези зодии се възприемат за прекалено чувствителни от своите близки, което е разглеждано като негативна черта. От друга страна те са най-грижовните, разбиращи и състрадателни хора. Необходимостта им от сигурност е от първостепенно значение, което означава, че са много отдадени и верни спътници в живота.

Вижте още за тях в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: астрологиязодиистихии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
4
 
! Отговори
Тъжното преди 5 години
кофтито е че наистина си вярват.. Вяра но в какво?
2
0
 
9
 
! Отговори
Зоди ака преди 5 години
Колко е лесно да прехвърлиш цялата отговорност за живота си на звиздите.
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хороскопите се нареждат в една графа с ясновидки и магьосници. Всеки който вярва в тези глупости е загубил връзка с реалния свят.