Седмичен хороскоп: Какво ни чака в любовта

Овен , Телец, Близнаци... Какво вещаят звездите?
22 май 2018 22:22, Eкип на Teenproblem
7
Седмичен хороскоп: Какво ни чака в любовта
Снимка: Pixabay

Овен 

Настроението ви е нестабилно и ще се отрази негативно на личните отношения. Виждайте се по-рядко с гаджето си, защото опасността да се скарате, че и да се разделите не е за пренебрегване. Ако все пак се случат някакви конфликти е желателно да обмисляте изказванията си, за да не съжалявате.
 
Представителите на вашия знак, които все още са „самотни“ едва ли ще попаднат на подходящия човек. Избягвайте шумните компании, по-скоро ще ви ядосат, отколкото да ви зарадват.
 
Телец
 
Предстоят изненади, свързани с личните отношения. Ще научите някаква тайна. Много е важен начинът, по който ще я научите, по който ще реагирате и от там нататък може да се каже, че връзката ви зависи изцяло от вас.
 
Ако гаджето сподели нещо, макар и неприятно, приемете признанието като признак на доверие, доказващ силата на връзката ви и не създавайте проблеми.
 
Ако ви „подшушнат“ някаква клюка проверете верността й преди да „тръгнете с рогата напред“, както ви е навик.
 
Ако пък все още нямате приятел/ка, то през тази седмица ще сте в центъра на събитията и е много вероятно да плените нечие сърце.
 
Близнаци
 
Тази сутрин Слънцето навлезе във вашия знак и тонусът ви устойчиво ще се повишава. Вие принципно сте дружелюбни, усмихнати и доста бъбриви, а през тази седмица ще сте и много привлекателни. Личните ви отношения като цяло ще са спокойни и хармонични, а любовните ефирни и безпроблемни.
 
Що се отнася до необвързаните, но страхотно любвеобилни Близнаци, те ще са и много общителни, но в тяхна полза е да не бързат със заключенията за новите си връзки. Не се втурвайте в активни флиртове, ако не сте сигурни, че сте попаднали на „точния“ обект.
 
Рак
 
Предстои истински романтичната ви седмица. Венера ще ви води за ръка през трудностите. Успокойте се, бъдете себе си, говорете онова, което мислите, правете онова, което ви подсказва вътрешният глас.
 
Не се страхувайте от новото и непознатото. Приемете милите жестове на гаджето или потенциалния бъдещ кандидат без излишна мнителност, на хората често им доставя огромно удоволствие да зарадват някого.
 
Препоръката за необвързаните е да не драматизират неуспехите си или поне онова, което преценяват като неуспех. Да не бързат да се разочароват и да се чувстват неразбрани.
 
Лъв
 
Трепетна, но и неспокойна седмица.
 
Не би било учудващо, ако ви споходят тревожни мисли, ако ви връхлетят неоснователни съмнения. Задайте въпросите на приятел/ката си ясно и директно, вместо да се двоумите и да се чудите дали предположенията ви са обективни. Може да се наложи да направите някои компромиси и да пренебрегнете някои свои лични интереси в името на любовта, но сигурно са ви казвали, че тя иска жертви.
 
Необвързаните представители на вашия знак ще трябва да се постараят, ако искат да привлекат вниманието на обекта на чувствата си. Естествено е да възприемате себе си за „център на Вселената“, но също толкова естествено е, че мнението на околните ще е различно от вашето, така че адаптирайте се своевременно, за да не съжалявате преждевременно.
 
Уреждайте взаимоотношенията си самостоятелно, независимо дали сте във връзка или не. Някой може да ви „подложи динена кора“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: зодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
В какво вярвате преди 5 години
Поредната безмислена глупост. Само празноглав индивид може да вярва, че рождената дата има нещо общо. Преписвани материали... пълна душевна слепота и безмислица. УПАДЪК!
5
0
 
4
 
! Отговори
Няма зодии преди 5 години
Много лъжи, много измислици..
4
1
 
6
 
! Отговори
Истински преди 5 години
Вярно ли че от това ни зависи живота? Празни глупости от който по никакъв начин не зависят нещата в живота ни. Повярвайте в създателя ни! Той е създал и звездите
3
1
 
4
 
! Отговори
снайпера преди 5 години
Седмичен - значи до другата седмица.Да няма след два-три дена пак същия хороскоп
2
1
 
5
 
! Отговори
Az преди 5 години
Калкулирани измишльотини.
1
1
 
12
 
! Отговори
Соник преди 5 години
Ако вярвате на тези глупости не ви чака нищо хубаво в любовта.