Бракът не е лесен. Как да го опазите? 4 стъпки!

Според статистиките един от всеки три брака завършва с развод
28 май 2018 20:52, Теодора Драгоева
5
Бракът не е лесен. Как да го опазите? 4 стъпки!
Снимка: pexels.com

Според статистиките един от всеки три брака завършва с развод. Ето защо всички съпружески двойки би трябвало да работят върху връзките си, ако не искат да влязат във въпросните негативни статистики.

Психотерапевтът Гад Кребс споделя своите най-полезни съвети за успешен брак с вестник Daily Mail. Разбира се, няма гаранция, че бракът ви ще продължи вечно, дори да следвате тези съвети, но все пак, можете да опитате:

1. Не слушайте съвети за брака си, предложени ви от други двойки или от членове от семейството си

Най-добре е да изслушвате съветите, но да ги пренебрегвате. Дори съветите за брака ви да идват от двойки, които се радват на съпружеско блаженство, пак не е сигурно, че следвайки техния модел, вие също ще постигнете желаната хармония вкъщи. Просто всички двойки са различни, а всяка една връзка е уникална и си има собствени норми и разбиране за ангажимента един към друг. Това, което действа добре в една двойка, може да бъде катастрофално за друга.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
4
 
2
 
! Отговори
Osman преди 5 години
Хах какъв брак, че кой се жени в западналото общество? За да става впрегателен кон в надпреварата на кариерист/материалистката или да бъде използван за разплод преди да му бие шута. Свърши тази и вие сами си го направихте. Аз събирам пари за да ми дадат една туркиня, която съм си харесал. Ще кажете, че е същото, но не е. Там плащам еднократно и ставам аз главата на семейството, а не домашен любимец и впрегателен кон като повечето от вас.
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Честност в отношенията.Иначе истината е ,че падащ нож не се хваща.Едно нещо тръгне ли по дяволите,почти сигурно отива при тях.И опитите да се спре са безрезултатни и опасни.
3
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Феминизма унищожи света. Раждат по на 35 години болни деца и напускат мъжете си за да не се дразнят от детенцето, за чието заболявание те са виновни. Жена над 25 не взимайте, драги приятели. Ако няма на 25 ПОНЕ 1 дете значи има нещо гнило.
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А стига бе!Досега вчера - как брака е ненужен, от днес - как да запазим брака?К'во си става?
1
3
 
16
 
! Отговори
no fault divorce преди 5 години
Към 50% от браковете в EU се разпадат, а при първи брак процента е по-висок. Жената ще се разведе с вас винаги. Хората вече нищо не ги държи заедно. Църковният брак е завинаги, но на практика излиза че е позволено. Никакъв ад никой не го грози. Ако вие сключите брак притежавайки апартамент и кола, а жената дойде само с дрехи. Тя може една сутрин да се събуди и да се разведе без да посочи причина, взимайки половината, на практика всичко, щото половин апартамент не е апартамент, а пари за наем.