Да се справиш със страха... в зависимост от зодията

Ако някой ви каже, че не се страхува, не му вярвайте
28 май 2018 19:13, Иванка Гъркова
5
Да се справиш със страха... в зависимост от зодията
Снимка: pexels.com

Ако някой ви каже, че не се страхува от нищо, не му вярвайте. Всеки човек има своите страхове. Посещение при зъболекар, нова връзка или приключване на стара, кандидатстудентски изпит, венчило, общуване с кучета и други животни, са само малка част от нещата, от които можем да се притесняваме.

Може би страхът от провал е най-често срещан при хората. Но както гласи една сентенция: „Онова, което не ни убива, ни прави по-силни“. Всеки се стреми да даде най-доброто от себе си, но понякога неуспехът е неизбежен заради редица фактори.

Страхът е много силна емоция, с която хората се справят по различен начин. Обзети от него, едни могат да му се "отдадат" напълно, защото са по-емоционални, докато други не позволяват това да се случва и продължават да вървят напред към целите си. Колкото по-малко се страхуваме, толкова по-лесно е да осъществим плановете си.

Ето как отделните зодии могат да преодолеят страховете си:

Овен, Рак, Везни, Козирог

Сила – Визуализация

Кардиналните знаци са инициатори за нови начинания в скучното ежедневие. Ако сте Овен, Рак, Везни или Козирог, вие имате много кардинална енергия във вашата графика. Постоянно се страхувате от различни неща, което ви създава трудности, например от емоция да забравите за ангажименти, които сте поели. Единственият начин да се справите с това е постоянно да визуализирате онова, което има да свършите през деня. Може да си купите дъска, на която да закачате бележки с най-важното, което трябва да свършите. Също така, правете си списъци на телефона или компютъра, които ще са ви от полза в труден момент.

Вижте как се справят със страха останалите представители на зодиака в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
2
 
! Отговори
123 преди 5 години
BS
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само ПЪЛЕН *** може така да тълкува кардиналните знаци!Или мижитърка, акто вас!
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ха, ха, ха!Да не би вече да не ви плащат, а драскачи?Все си мислим, че по-тъпо не е възможно, но вие винаги ни опровергавате!!!
2
0
 
12
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
драсканици.. не вярвайте на подобни!
1
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вече нарочно го правите нали:)